Ελλάδα|13.09.2021 11:34

Πρώτη μέρα στο σχολείο: Τι είπε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς η Κεραμέως

Newsroom

Στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να παραστεί στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. «Θέλω να ευχηθώ μια πολύ καλή σχολική χρονιά για όλους. Να ξεκινήσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς τα παιδιά, στους δασκάλους σας, στους γονείς σας, στα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γιατί όλοι φροντίζουν ούτως ώστε να έχετε το πιο ασφαλές περιβάλλον στο σχολείο» δήλωσε αρχικά η κ. Κεραμέως. 

Intime

Τα νέα μαθήματα

Μιλώντας στους μικρούς μαθητές η κ. Κεραμέως προανήγγειλε ότι φέτος θα έχουν νέα μαθήματα. «Φέτος θα αλλάξουν πράγματα στο σχολείο θα έχετε νέα μαθήματα όπως ο εθελοντισμός, η προστασία του περιβάλλοντος να σας δώσουν ακόμα περισσότερα ερεθίσματα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη της εκπαίδευσης αλλά και στους γονείς που παρακολουθούν με αγωνία την πρώτη μέρα στο σχολείο. Να ευχηθώ και πάλι καλή σχολική χρονιά, με ασφάλεια πάνω από όλα και ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι».

Intime/Νίκη Κεραμέως

Όλες οι ειδήσεις

Self test: Προβλήματα στην πρόσβαση στην πλατφόρμα για τη σχολική κάρτα

Πρώτη μέρα στο σχολείο με νέα μέτρα - Τι ισχύει για ανεμβολίαστους και εργαζόμενους

Ενώπιον του ανακριτή η παίκτρια ριάλιτι για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης

Αποκωδικοποίηση Μητσοτάκη στη ΔΕθ: Θολό τοπίο στην οικονομία, διαχωριστικές με ΣΥΡΙΖΑ και επιχείρηση γοητείας στους νέους

υπουργείο ΠαιδείαςσχολείααγιασμόςΝίκη Κεραμέως