Ελλάδα|17.09.2021 15:14

Κρήτη: Στο ψυχιατρείο ο 56χρονος που επιτέθηκε με αποσμητικό χώρου σε 18χρονη

Newsroom

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του, ένας άνδρας στην Κρήτη που επιτέθηκε και ψέκασε με υγρό τα μάτια μιας 18χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με τη Μίνα Καραμήτρου, η 18χρονη επέστρεφε στο σπίτι της χθες το βράδυ όταν είδε ξαφνικά μπροστά της τον 56χρονο να την ψεκάζει με ένα υγρό στα μάτια. Η κοπέλα ζήτησε βοήθεα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν υπέστη κάποια σοβαρή βλάβη. Όπως προέκυψε το υγρό με το οποίο ο 56χρονος ψέκασε την κοπέλα ήταν αποσμητικό χώρου. Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία και εντοπίστηκε, μετά από περιγραφές που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ο 56χρονος. 

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί όταν τον πήγαν στο τμήμα ο 56χρονος έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Ακολούθως ειδοποιήθηκε η εισαγγελία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο. 

Σημειώνεται πως η κοπέλα χρειάστηκε και πάλι να επισκεφθεί σήμερα το νοσοκομείο ευτυχώς όμως όπως λένε οι γιατροί αυτή η επίθεση δεν θα προκαλέσει κάποια βλάβη στην όρασή της.

Όλες οι ειδήσεις

Εμβόλιο - Τρίτη δόση: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για υγειονομικούς και άνω των 60

Κρήτη: Προκλητική navtex από την Τουρκία

EuroMed 9: Αλαλούμ με τα Μέσα Μεταφοράς - Νέες αλλαγές και στον Προαστιακό

Με μια ανάρτηση η Κατερίνα Στεφανίδη αποστομώνει τους ομοφοβικούς

επίθεσησύλληψηΚρήτη