Καπραβέλος: Άλλος μπαίνει, άλλος βγαίνει στις ΜΕΘ - Τεράστιες οι ανάγκες
NewsroomΤην ανησυχία του για την πανδημία του κορονοϊού που είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV o διευθυντής της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος. «Ανησυχώ πάρα πολύ. Στη ΜΕΘ ένας μπαίνει, άλλος βγαίνει», είπε χαρακτηριστικά.
Τεράστιες οι υγειονομικές ανάγκες
«Η απειλή είναι ότι εμείς οι γιατροί της πρώτης γραμμής πάμε να καταστρέψουμε τους Έλληνες. Βρίσκουμε τείχος μπροστά μας για να επεκτείνουμε τους εμβολιασμούς. Οι υγειονομικές ανάγκες είναι τεράστιες», σημείωσε.
«Είναι αδιανόητη κάθε άρνηση συμμόρφωσης με τους ιατρικούς επιστημονικούς κανόνες. Δεν ξέρουμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να πείσουμε τους ανθρώπους. Οι εξελίξεις θα είναι ντόμινο, θα αναγκαστούμε να πάρουμε και οριζόντια μέτρα. Είμαστε έρμαιο του καθένα που αρνείται να διασωληνωθεί».
Προκαλεί εκ νέου η Άγκυρα - Πώς διαβάζει η Αθήνα τις τουρκικές κινήσεις
Τα μηνύματα Τσίπρα από τη ΔΕΘ: Η μεσαία τάξη, οι εκλογές και «ο ήλιος που θα ανατείλει»
Λίγο πριν το φινάλε του καλοκαιριού: Η τελευταία απόδραση στην ωραιότερη παραλία της Αττικής
Πάτρα - Tραυματισμός σε αγώνα καρτ: Κρίσιμο 48ωρο για τον 6χρονο
- Dead butt syndrome: Η «σιωπηρή απειλή» της καθιστικής ζωής - Τι είναι και τι προκαλεί
- Φλόγα ελπίδας στη Βενεζουέλα: Βρέφος 18 ημερών επέζησε μέσα στα συντρίμμια για 32 ώρες - Συγκλονιστικές εικόνες
- Γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα - Τι δείχνει η σύγκριση με την Ευρώπη
- Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Η Γερμανία «λιώνει» με ιστορικές θερμοκρασίες - Χωρίς κλιματισμό σπίτια, τρένα και νοσοκομεία