Ελλάδα|21.09.2021 19:33

Απίστευτο περιστατικό στη Βάρκιζα: Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών σε σχολικό λεωφορείο για 5 ώρες

Newsroom

Ένα απίστευτο περιστατικό που προκαλεί προβληματισμό σημειώθηκε στη Βάρκιζα, όπου ξέχασαν ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών μέσα στο σχολικό λεωφορείο για πέντε ολόκληρες ώρες. 

Πώς ξέχασε το παιδί

Σύμφωνα με την αστυνομία, νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό και επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα με το επόμενο δρομολόγιο του να είναι μετά από αρκετές ώρες και ειδικότερα για να τα παραλάβει και να τα επιστρέψει στους γονείς τους.

Ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου  όμως, δεν πρόσεξε ότι δεν είχε παραδώσει στον παιδικό σταθμό όλα τα παιδιά και μέσα στο όχημα έμεινε ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών. Την απουσία του παιδιού δεν κατάλαβαν ούτε οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού.

Το παιδί έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο επί 5 ώρες και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες. Αρχικά κοιμόταν αλλά στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του αφού ξύπνησε και προφανώς τρόμαξε.

Το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα και ένας περαστικός το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Το παιδί απεγκλωβίστηκε σε κατάσταση σοκ.

Mήνυση από τους γονείς

Οι γονείς, που ειδοποιήθηκαν αμέσως, υπέβαλλαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5 συλλήψεις.

Τα άτομα από το σχολείο (οδηγός, υπεύθυνοι κλπ) συνελήφθησαν μετά τη μήνυση και την Τρίτη οδηγήθηκαν ενώπιον εισαγγελέα. Αφέθηκαν ελεύθεροι και διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα προκειμένου να συμπληρωθεί το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας.

Όλες οι ειδήσεις

ΕΝΦΙΑ: Έτσι θα πληρωθεί ο φόρος φέτος - Τι ισχύει με τις δόσεις

Εμβολιασμός: Όλο και πιο κοντά η τρίτη δόση στον γενικό πληθυσμό – Οι θέσεις των ειδικών

Βουλή: Με τροπολογία νομοθετούνται τα 50gb για τους νέους που θα εμβολιαστούν

Επίσκεψη σε οδοντίατρο με rapid test για εμβολιασμένους, με μοριακό για ανεμβολίαστους

ΗΠΑ: Έφιπποι συνοριοφύλακες κυνηγούν Αϊτινούς μετανάστες στον Ρίο Γκράντε

νηπιαγωγείοσχολικό λεωφορείοΒάρκιζα