Ελλάδα|22.09.2021 09:53

Καιρός: Κακοκαιρία εξπρές μέχρι την Παρασκευή – Η πρόβλεψη Μαρουσάκη για την Αττική

Newsroom

Μετά το μίνι καλοκαίρι στα μέσα του Σεπτεμβρίου ο καιρός αλλάζει καθώς από σήμερα σταδιακά περιμένουμε μία μίνι κακοκαιρία που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή, αλλά μετά το Σαββατοκύριακο η καλοκαιρία επιστρέφει. 

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία - εξπρές

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, ήδη μέσα στη νύχτα οι περιοχές πέριξ του Θερμαϊκού και η Χαλκιδική κυρίως έχουν δεχτεί μεγάλο όγκο νερού, ενώ όσο περνάει η ώρα τα φαινόμενα θα μετατοπίζονται και νοτιότερα πιάνοντας ένα μεγάλο γεωγραφικό κομμάτι από την περιοχή της Χαλκιδικής, τις Σποράδες και τη Βόρεια Εύβοια. Στα δυτικά όμως η ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί.

Από τις βροχές δεν θα γλιτώσει η Αττική από απόψε το βράδυ και αύριο το πρωί. Πέρα όμως από την ομπρέλα, απαραίτητη θα είναι και η ζακέτα, καθώς θα έχουμε από το βράδυ και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα ενισχυθούν οι βοριάδες στο Αιγαίο.

Μάλιστα με ανάρτησή του στο Facebook, ο μετεωρολόγος ανέφερε:

Τοπικά ισχυρές βροχές - καταιγίδες αναμένεται να αναπτυχθούν από αργά το απόγευμα σήμερα και μέχρι νωρίς το μεσημέρι αύριο σε περιοχές που βρίσκονται εντός του πλαισίου στον επισυναπτόμενο χάρτη. Σε αυτές τις περιοχές περιλαμβάνονται και περιοχές της Εύβοιας που δοκιμάστηκαν έντονα από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού που προηγήθηκε.

Επίσης μέσα στη νύχτα θα ενισχυθούν σημαντικά οι βοριάδες στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο ενώ αύριο θα κάνει κρύο το πρωί στα βόρεια.

Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!!!

Καλή συνέχεια σε όλες και σε όλους!

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Νέα περιοριστικά μέτρα στο τραπέζι για τη Θεσσαλονίκη – Ανοίγουν επιπλέον κρεβάτια για covid

Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο: Τεράστια κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Η απάντηση της Αθήνας στις τουρκικές προκλήσεις: Τα «ραντεβού» στη Νέα Υόρκη

ΕΝΦΙΑ: Στο myAADE από σήμερα τα εκκαθαριστικά

Το παρασκήνιο της υπόθεσης Κούλογλου - Το τηλεφώνημα Τσίπρα που έφερε την αναδίπλωση

ΑττικήκακοκαιρίαΚλέαρχος Μαρουσάκηςβροχές