Γυναικοκτονία στην Ρόδο: Η πρώην σύζυγος σπάει την σιωπή της - «Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της»
Newsroom«Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Δώρας». Αυτά είναι τα λόγια της πρώην συζύγου του 40χρονου, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου την 31χρονη πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του στην Κρεμαστή Ρόδου και αυτοκτόνησε.
Η πρώην σύζυγος του δράστη, μόλις άκουσε για τη δολοφονία της Δώρας, όπως εξομολογείται στην κάμερα του ΑΝΤ1, ήταν σίγουρη ότι πρόκειται για τον Κ. Μ. «Λέω "αυτός είναι". 'Oταν το άκουσα, σταμάτησα στη μέση του δρόμου και το συνειδητοποίησα», αναφέρει εκείνη.
Mετά τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο που συγκλονίζει από το μεσημέρι της Τετάρτης, 22 Σεπτεμβρίου, το πανελλήνιο, η πρώην γυναίκα του 40χρονου στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες. «Οι γυναίκες δεν θα πρέπει να φοβούνται να μιλήσουν. Να φεύγουν, να φεύγουν αμέσως από τη σχέση τους και όχι να περιμένουν και να δίνουν ευκαιρίες». Και λέει πως όλοι γνώριζαν αλλά είχαν επιλέξει «να κάνουν τα στραβά μάτια». Δηλαδή, αναφέρει τα εξής: «Οι συγγενείς και φίλοι των γυναικών που γνωρίζουν όσα συμβαίνουν δεν θα πρέπει να κάνουν τα στραβά μάτια. Όλοι γνώριζαν».
ΔΕΗ: Ανακοινώνει αύξηση 750 εκατ. ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου
«Το έκανε από μεγάλη αγάπη» - Τι λέει ο πατέρας του δράστη μετά τη γυναικοκτονία στη Ρόδο
Δήμαρχος Συκεών στο ethnos.gr: Χρυσαυγίτες μέσα από τις φυλακές κινούν τα νήματα των αντιεμβολιαστών
Το αντίο του Τσίπρα στη Μέρκελ - Η εξομολόγηση και το δείπνο σε ψαροταβέρνα του Πειραιά
- Νέα βίντεο από τη δολοφονία του 37χρονου Άλεξ από την ΙCE - Δεν κρατούσε όπλο, καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί Τραμπ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Ευρώπη οφείλει να είναι ενωμένη και να υπερασπίζεται το Διεθνές Δίκαιο»
- «Αν με αφήσετε ξανά ελεύθερο, θα σκοτώσω και τα αδέλφια μου»: Τα πρώτα λόγια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα - Το βαρύ ιστορικό του
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα - Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα