Ελλάδα|24.09.2021 23:07

Εικονικοί εμβολιασμοί: Τι κατέθεσε η γραμματέας της γιατρού - Οι διάλογοι

Newsroom

Αναβλήθηκε επ' αόριστον  η δίκη των τριών κατηγορούμενων για την υπόθεση εικονικών εμβολιασμών του ΙΚΑ Λ. Αλεξάνδρας ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου.

Η κατηγορούμενη στην κατάθεσή της (η γραμματέας της γιατρού) αναφέρει ότι έκανε το εμβόλιο και ένιωσε την έξοδο τη σύριγγας από τον ώμο της, ενώ απαντά ότι φοβόταν να εμβολιαστεί για τυχόν άγνωστες παρενέργειες αλλά το τελευταίο διάστημα σκεφτόταν ότι επιβάλλεται να εμβολιαστεί, καθώς υπάρχουν πολλά κρούσματα και έρχεται χειμώνας.

Στη δικογραφία υπάρχουν και οι τηλεφωνικοί διάλογοι μεταξύ των τριών γυναικών που συνελήφθησαν από την Αστυνομία για την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το Open. Σε συνομιλία των δύο γυναικών φαίνεται να γίνεται η συνεννόηση για το πως θα πάνε μαζί για το εμβόλιο την ίδια ώρα, παρά το γεγονός ότι από το σύστημα είχαν πάρει διαφορετική ώρα ραντεβού.

  • Α. Πάρε πες, κοίτα αύριο έχουμε εμβόλιο αλλά η κυρία είναι στη 1:20 και εγώ είμαι 12:20.
  • Β. Ναι.
  • Α. Να έρθουμε μαζί ναι.
  • Β. Εντάξει, ναι ναι, θα την πάρω.

Σε άλλη συνομιλία αργότερα η μια γυναίκα ειδοποιεί ότι όλα έχουν κανονιστεί για το κοινό ραντεβού του εμβολιασμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο δικαστήριο θα υποστηρίξουν ότι έκαναν το εμβόλιο και οι δύο κανονικά.

Όλες οι ειδήσεις

Πανεπιστήμια: Όλα τα μέτρα για φοιτητές στη δια ζώσης εκπαίδευση ΑΕΙ - Το ΦΕΚ

Κορονοϊός: 2.046 κρούσματα, 33 θάνατοι, 331 διασωληνωμένοι

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών σε αρνητή πατέρα

Ρόδος – Προκαλεί ο θείος του αυτόχειρα γυναικοκτόνου: «Δεν είστε όλες θύματα»

Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ χαμογελούν με τις δημοσκοπήσεις - Στο μικροσκόπιο τα ποιοτικά στοιχεία

πιστοποιητικό εμβολιασμούεμβολιασμόςπλαστό πιστοποιητικόΚορονοϊός