Ελλάδα|25.09.2021 12:43

Θεσσαλονίκη: Επέστρεψαν τα κορονοπάρτι στο ΑΠΘ – Ξεφάντωμα χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Newsroom

Επέστρεψαν… δριμύτερα τα κορονοπάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έπειτα από ένα μικρό διάλλειμα λόγω καλοκαιριού.

Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ: Μουσική, αλκοόλ και χορός

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, εκατοντάδες άτομα βρέθηκαν στο σημείο το βράδυ της Παρασκευής, διασκεδάζοντας χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας κατά του κορονοϊού, αφού κανένας δεν φορούσε μάσκα και φυσικά η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων, δεν υπήρχε.

Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο νεαροί, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον, χορεύουν στους ρυθμούς του DJ, θυμίζοντας και πάλι εποχές προ-κορονοϊού, ενώ πριν από μόλις λίγες ημέρες, οι ειδικοί συζητούσαν για αυστηρότερα μέτρα προστασίας στη Θεσσαλονίκη, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, κάποιοι επέλεξαν να σκαρφαλώσουν ακόμη και πάνω στα δέντρα για να χορέψουν, αλλά και να έχουν καλύτερη οπτική του πάρτι.

Όλα αυτά την ώρα που η Θεσσαλονίκη βρίσκεται κοντά στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη καθώς τα κρούσματα και οι νοσηλείες στην συμπρωτεύουσα αυξάνονται.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Σχολεία και Βόρεια Ελλάδα, οι μεγάλες ανησυχίες – Δραστικότερα μέτρα ζητούν οι ειδικοί

Γυναικοκτονία Ρόδος – Νέες αποκαλύψεις: Ο δράστης είχε νοικιάσει αμάξι και παρακολουθούσε τη Δώρα

Κατάργηση του φόρου γονικής παροχής: Πώς θα ωφεληθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων - Παραδείγματα

Κορονοϊός: Σχολεία και Βόρεια Ελλάδα, οι μεγάλες ανησυχίες – Δραστικότερα μέτρα ζητούν οι ειδικοί

ΑΠΘΚορονοϊόςκορονοπάρτι