Κιλκίς: Έκλεβαν δημοτικά οχήματα και τα… τεμάχιζαν
NewsroomΣυνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη δύο άτομα που τεμάχιζαν κλεμμένα οχήματα, με σκοπό να εκμεταλλευτούν το μέταλλό τους. Παράλληλα, εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας η κλοπή πέντε οχημάτων ιδιοκτησίας Δήμου σε περιοχή του Κιλκίς, που ήταν σε κατάσταση ακινησίας.
Πώς συνελήφθησαν οι δράστες
Συγκεκριμένα, δημοτικός υπάλληλος, κατήγγειλε ότι από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου, αφαιρέθηκαν από δύο οικόπεδα του Δήμου, τέσσερα παλιά απορριμματοφόρα και ένα λεωφορείο, όλα τους μη λειτουργικά. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εντοπίσθηκε ένα οικόπεδο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρονταν και τεμαχίζονταν οχήματα και συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εργασιών δύο άνδρες από το Πακιστάν 23 και 28 ετών αντίστοιχα.
Στο σημείο μάλιστα εντοπίστηκαν τρία από τα κλεμμένα οχήματα του Δήμου, δύο από τα οποία είχαν ήδη τεμαχιστεί. Δικογραφία σχηματίσθηκε επίσης και σε βάρος του 58χρονου Έλληνα ιδιοκτήτη του οικοπέδου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
«Δεν υπάρχει κακιά στιγμή» - Ο κύκλος της βίας πριν τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα
Ιγνατίου: Ενδιαφέρον ExxonMobile για οικόπεδο στην Κυπριακή ΑΟΖ - Το διεκδικεί η Τουρκία
Σαντορίνη: Έρευνες για τη «Χαμένη Ατλαντίδα» - Βρέθηκαν σκαλοπάτια από λάβα
Κορονοϊός – Μονοκλωνικά αντισώματα: Έρχονται και στην Ελλάδα - Πότε και σε ποιους χορηγούνται
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις