Ελλάδα|26.09.2021 16:33

Ελευθέριος Βενιζέλος: «Ανατριχιάσαμε από πάνω μέχρι κάτω» δηλώνουν οι επιβάτες της Delta

Newsroom

Σώοι και αβλαβής έφτασαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος οι 248 επιβάτες της πτήσης της Delta Airlines, η οποία ενώ εκτελούσε δρομολόγιο Ατλάντα - Αθήνα, παρουσίασε βλάβη στα φρένα. Οι επιβάτες βίωσαν μία ώρα αγωνίας στον αέρα, με το αεροπλάνο να κάνει κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο μέχρι τελικά να δοθεί άδεια προσγείωσης στο αεροδρόμιο.

Σημειώνεται ότι τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας για την προσγείωση του αεροσκάφους. Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Πολιτική Αεροπορία και όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου τέθηκαν σε συναγερμό, όταν στις 10:00 της Κυριακής ο πύργος ελέγχου ειδοποιήθηκε από τον πιλότο της πτήσης ότι υπήρχε σήμανση στο πιλοτήριο για υπερθέρμανση των φρένων.

Τελικά στις 10:58 το αεροσκάφος της πτήσης Delta Airlines DL 148 προσγειώθηκε με ασφάλεια στην πίστα του αεροδρομίου και οι επιβάτες, οι περισσότεροι σοκαρισμένοι, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις: «Δεν μας είπαν ακριβώς τι συνέβαινε, μόνο ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα… Οι πιλότοι ήταν εξαιρετικοί και μας κράτησαν ήρεμους», σημείωσε ένα από τους πιο ψύχραιμος επιβάτες στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Ανατριχιάσαμε από πάνω μέχρι κάτω, σοκαριστήκαμε, τρομοκρατηθήκαμε γιατί αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο», «Μας κόπηκαν δέκα χρόνια από τη ζωή μας από αυτό που μας συνέβη», δήλωσαν άλλοι.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Στο μικροσκόπιο η έξαρση κρουσμάτων στη Βόρεια Ελλάδα – Πιέζονται τα νοσοκομεία

Εκλογές Γερμανία: Το ιδανικό και το απευκταίο σενάριο κυβέρνησης για την Ελλάδα

Κορονοϊός – Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν

Αντιεμβολιαστές: Πώς εντοπίζει η αστυνομία τους επιτήδειους που τάζουν ασυλία απέναντι στα μέτρα – Βαριά πρόστιμα

βλάβηΕλευθέριος Βενιζέλοςεπιβάτες