Ελλάδα|30.10.2018 19:10
Στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η υπόθεση Κατσίφα
Σοφία ΣπίγγουΗ εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας θα ερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών Ιωαννίνων στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr προσήλθε η αδελφή του θύματος και προσκόμισε την ταυτότητα του από την οποία προκύπτει ότι ο 35χρονος είχε ελληνική υπηκοότητα.
Η υπόθεση έρχεται στην Αθήνα λόγω αρμοδιότητας καθώς αφορά Έλληνα υπήκοο για έγκλημα που έχει τελεστεί στην αλλοδαπή και μάλιστα κακούργημα.
Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από δημοσίευμα και δυο καταθέσεις συγγενών του που φέρονται να ενέχουν θέση μηνυτήριας αναφοράς.
Διαβάστε ακόμη
- «Μπορούμε να δούμε το Φεγγάρι»: Πιο κοντά στη Σελήνη από τη Γη τα μέλη της αποστολής Artemis II
- «Σ' έφτιαξα, αλλά μου χρωστάς γιατί έκανα τον κόσμο τούμπα»: Ο σοκαριστικός διάλογος Σκρέκα με τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά από ανάρτηση για την υπόθεση revenge porn
- Ανείπωτη τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέρρευσε μπαλκόνι στη μέση του δρόμου - Νεκρή μητέρα, τραυματίστηκαν τα παιδιά της