Ελλάδα|29.09.2021 14:21

Δήμαρχος Παύλου Μελά στο ethnos.gr για επεισόδια σε ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Δεν χωρούν κομματικές αντιπαραθέσεις στα σχολεία

Τίμος Φακαλής

Ξέφραγο αμπέλι θύμιζαν άλλη μια μέρα το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης με κουκουλοφόρους μαθητές και εξωσχολικούς να μπαίνουν στο σχολείο και να πετούν πέτρες και καδρόνια σε αριστερούς φοιτητές που βρίσκονταν έξω από αυτό.

«Τα σχολεία είναι για να κάνουν μάθημα τα παιδιά και να μορφώνονται. Η πολιτική και κάθε είδους αντιπαράθεση δεν χωρά μέσα στα σχολεία. Καταδικάζω τα επεισόδια. Είμαι απέναντι σε κάθε είδους κομματική αντιπαράθεση που γίνεται μέσα στις εκπαιδευτικές μονάδες» δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και πρόσθεσε: «Μας είπαν ότι μπαίνουν εξωσχολικοί. Ακούω ότι είναι οι ακροδεξιοί μέσα και ακροαριστεροί έξω».

Σχολιάζοντας την ένταση που επικράτησε ακόμη μία μέρα στο σχολείο τόνισε ότι «καθημερινά «κλείνουμε τρύπες. Κάνουμε ηλεκτροκόλληση στο ένα κάγκελο, ανοίγει νέο. Ότι μας ζητηθεί θα το κάνουμε Εμείς ως δήμος Παύλου Μελά είμαστε σε συνεργασία με τη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Μαυρόπουλο».  Ανάστατοι παραμένουν οι γονείς, αρκετοί από τους οποίους εξετάζουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν σχολικό περιβάλλον τα παιδιά τους. 

Όλες οι ειδήσεις

Συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας: Αλλαγή συσχετισμών με Τουρκία ή κούρσα εξοπλιστικών προγραμμάτων;

Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια έξω από το σχολείο στη Σταυρούπολη

«Σαρώνονται» οι Διοικητές Νοσοκομείων με νέα αξιολόγηση – Πώς το επιτελικό κράτος «φρενάρει» τις απομακρύνσεις

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Μια ανάσα από το «κόκκινο» - Κοντά σε μίνι lockdown

Τα «απόνερα» της πανδημίας: Αυξήθηκαν κατάθλιψη και άγχος – Τι λέει ο πρόεδρος Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας στο ethnos.gr

Δεμουρτζίδηςδήμος Παύλου ΜελάΣταυρούπολη