Ελλάδα|25.01.2019 11:07

Η δίαιτα του μεταβολισμού, People & TV ΈΘΝΟΣ με το Έθνος της Κυριακής! (vid)

Newsroom

Σε τέσσερις εβδομάδες δεν θα δείτε απλώς το βάρος σας να μειώνεται, αλλά μην ξαφνιαστείτε όταν διαπιστώσετε ότι η χοληστερίνη σας θα πέσει, το σάκχαρό σας θα σταθεροποιηθεί, η ενέργειά σας θα αυξηθεί, ο ύπνος σας θα βελτιωθεί και εσείς θα νιώθετε λιγότερο στρες.

Με διατροφικά προγράμματα τεσσάρων εβδομάδων και περισσότερες από 50 συνταγές, που περιλαμβάνουν ακόμα και πιάτα για χορτοφάγους ή για όσους τρώνε αποκλειστικά βιολογικές τροφές, αλλά και για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, το βιβλίο αυτό είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε χρονίως διαιτώμενο, αυτόν που έχει δοκιμάσει κάθε δίαιτα της μόδας και έχει αποτύχει, για κάποιον που κάνει δίαιτα για πρώτη φορά και προσπαθεί να δώσει ώθηση στον μεταβολισμό του, και κάθε άνθρωπο που θέλει να ακολουθήσει μια φυσική και ασφαλή πορεία προς μια πιο λεπτή και υγιή σιλουέτα.

Με πελάτες στο Beverly Hills, στο Burbank, στο Irvine και στο Fort Collins, η διατροφολόγος Haylie Pomroy χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην ιατρική κοινότητα για την ικανότητά της να αδυνατίζει τους πελάτες της ταχύτατα και με πολύ υγιεινό τρόπο.

Η εντυπωσιακή λίστα πελατών της περιλαμβάνει διασημότητες, όπως την Jennifer Lopez, τη Reese Witherspoon, τη Cher, τη Raquel Welch και τον Robert Downey Jr.

Εμφανίζεται τακτικά στις εκπομπές Extra και Access Hollywood του NBC και σε έντυπα όπως τα Marie Claire, People, Star και άλλα. Είναι αντιπρόεδρος κλινικής έρευνας και ανάπτυξης της East West Essentials, σύμβουλος διατροφής, διαπιστευμένη σύμβουλος ευεξίας και ολιστική σύμβουλος.

PEOPLE

Demy: Η πρόκληση να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Περιμένοντας τη Νονά, τη συγκατοίκηση με τον σύντροφό της και την ακτιβιστική της δράση στα ακριτικά νησιά και το στοίχημα να ερμηνεύσει τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη. Η Demy σε ένα one woman show στο People.

Γιώργος Λάνθιμος: Γιατί είναι ιστορική η επιτυχία των 10 υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Όσκαρ, οι δηλώσεις του σκηνοθέτη και των πρωταγωνιστριών, ποιοι ακόμη Έλληνες φιγουράρουν στην ακριβοθώρητη λίστα.

Κώστας Στεφανής: H εκπομπή Traction μετρά είκοσι χρόνια στην tv και ο παρουσιαστής της μας συστήνει τον γιo του, Μάνο, περιγράφει το λόγο που μπήκε στην τηλεόραση, διηγείται την ιστορία του πρώτου επεισοδίου με καλεσμένο τον Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη, αλλά και την άγνωστη πρόταση που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη.

Εύη Ιωαννίδου: Το κορίτσι του GNTM πάλεψε, δέχτηκε την κριτική, αντιμετώπισε τον ανταγωνισμό, έφερε εις πέρας τα δύσκολα concepts των φωτογραφίσεων, δεν παραπονέθηκε λεπτό για τα πολύωρα γυρίσματα και έφτασε ένα βήμα πριν από το μεγάλο τελικό. Ποιά είναι, όμως, πραγματικά η Ευη Ιωαννίδου;

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το ρεπορτάζ από τη Μελβούρνη, όπου έγινε ο τόπος θριάμβου για τον 20χρονο τενίστα, η φρενίτιδα του ξένου Τύπου, η επίδραση της μητέρας του στην καριέρα του και η πιο κρίσιμη στιγμή στη ζωή του.

Θέμος Αναστασιάδης: Το αντίο φίλων και συναδέλφων στον εκδότη και παρουσιαστή που

PeopleTV Έθνος