Ελλάδα|30.09.2021 16:37

Πάτρα: Εξιτήριο πήρε ο 6χρονος που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

Newsroom

Εξιτήριο πήρε ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε, στις 19 Σεπτεμβρίου, σε αγώνα καρτ στην Πάτρα. 

Ο μικρός Φώτης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ αμέσως μετά τον τραυματισμό του και πήρε εξιτήριο την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου. O Φώτης εξέπληξε ευχάριστα τους γιατρούς του νοσοκομείου6 με την πορεία της αποθεραπείας του και έτσι επέστρεψε αρτιμελής και με «καθαρές» εξετάσεις στο σπίτι του.  

Μάλιστα, κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο ζήτησε να φάει παστίτσιο ενώ οι γιατροί αναφέρθηκαν στο θάρρος και τη δύναμη που επέδειξε όλο το διάστημα της νοσηλείας του.

«Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλα. Με ρώτησε πώς έγινε και είμαι εδώ. Του εξήγησα ότι έγινε ένα ατύχημα», δήλωσε ο πατέρας του μικρού Φώτη στο TheBest.gr ενώ, από την πλευρά του, ο γιατρός της ΜΕΘ του νοσοκομείου, Ανδρέας Ηλιάδης, υπογράμμισε ότι «Πάντα τέτοιες μέρες είμαστε χαρούμενοι». Ο πατέρας του 6χρονου ανέφερε, ακόμα, ότι ο μικρός τραυματίας ζήτησε για δώρο ένα πιστόλι, καθώς και ότι βλέπει τους γιατρούς που τον φρόντισαν αυτό το κρίσιμο 10ήμερα, σαν δεύτερη οικογένειά του.

Το χρονικό του σοκαριστικού ατυχήματος

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Φώτης τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα. Όλα συνέβησαν γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (19/9) όταν το αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις μπαριέρες στο σημείο που βρισκόταν το αγόρι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει βαρύτατα στο κεφάλι.

Όλες οι ειδήσεις

Επίθεση με βιτριόλι: «Ξέρεις γιατί στο έριξα», είπε η κατηγορούμενη στην Ιωάννα

Παγόσπιτα στο Τατόι: Η «παγωμένη» αποκάλυψη μέσα από την πύρινη λαίλαπα στα βασιλικά κτήματα

Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι έκανε έδρασε ο «ληστής με το ραβασάκι» - «Τα έφαγα όλα και πέταξα το όπλο»

Σεισμός - Χουλιάρας: Οι 4 περιοχές που απασχολούν τους σεισμολόγους – Τι ισχύει για τη Θήβα

τραυματισμόςΠάτρααγώνας