Πάτρα: Το Instagram πρόδωσε τον πανικό στο κλαμπ – Σύλληψη και 7ημερο λουκέτο
NewsroomΤο αδιαχώρητο επικράτησε σε κλαμπ της Πάτρας, με αποτέλεσμα να μπει η Αστυνομία και να προχωρήσει σε ελέγχους. Πράγμα λογικό, αφού οι περισσότεροι θαμώνες του είχαν «γεμίσει» το instagram με stories από τη… διασκέδασή τους!
Και ενώ στην είσοδο γινόταν έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού, άγνωστο πώς, αρκετοί βρέθηκαν… ανεμβολίαστοι. Εκτός των άλλων το κατάστημα δεν τηρούσε και τα όρια χωρητικότητας, σύμφωνα με το pelop.gr.
Στο γνωστό κλαμπ επεβλήθη πρόστιμο 2.000 ευρώ και αναστολή της λειτουργίας του καταστήματος για 7 ημέρες. Ο υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη, τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως νόμιμος εκπρόσωπος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στον εσωτερικό χώρο του οποίου βρίσκονταν όρθιοι 80 πελάτες.
Στον συλληφθέντα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματός του.
Ελληνοτουρκικά: Ναρκοθετεί το διάλογο η Άγκυρα - Η απάντηση της Αθήνας
Πυροβολισμοί στη Λιοσίων: Το προφίλ του θύματος – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι αρχές
ΕΟΔΥ: «Σαρώνεται» όλο το ΔΣ μετά τις παραιτήσεις - Όλα τα ονόματα και το παρασκήνιο
Αυξήσεις τιμών σε ενέργεια: Συναγερμός στην ΕΕ – Πακέτο προτάσεων από Κομισιόν
Μυρτώ: Στο ΣτΕ η μητέρα της - Απέρριψαν τις αγωγές για μηνιαίο επίδομα
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία