Ελλάδα|04.10.2021 11:46

Αριάδνη Γερασιμίδου: Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος - Το συγκινητικό της μήνυμα

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η αγαπημένη δημοσιογράφος, άφησε ένα τελευταίο συγκλονιστικό μήνυμα με το οποίο ενημέρωνε όλους τους φίλους και αγαπημένους της ότι «έφυγε όμορφη» και τους κάλεσε όλους να ζουν την κάθε τους ημέρα ευτυχισμένοι. Ο θάνατος της Αριάδνης Γερασιμίδου βυθίζει στη θλίψη τον χώρο της δημοσιογραφίας.

Το συγκινητικό μήνυμα της Αριάδνης Γερασιμίδου

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα!  Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. 

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! 

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! 

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.
Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! 😉

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.  

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)».

Το συγκλονιστικό βίντεο στο YouTube

Πριν από λίγες ημέρες, η Αριάδνη Γερασιμίδου, με ένα βίντεο που ανήρτησε στο YouTube, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της. Η δημοσιογράφος σημείωσε ότι μετά από μάχη με τον καρκίνο που διήρκησε σχεδόν τέσσερα χρόνια, οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορούσε να κάνει. Στο ίδιο βίντεο, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι αρχικά είχε γίνει λάθος διάγνωση για την υγεία της, γεγονός που καθυστέρησε την θεραπεία της για επτά μήνες.

«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Σχεδόν κανένας δεν το γνωρίζει. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη…» έλεγε η Αριάδνη στο τελευταίο της βίντεο.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Έρχονται περισσότερες ελευθερίες για τους εμβολιασμένους, σε «σημείο κανονικότητας» - Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας

Προκλητικός Τσαβούσογλου: Οι Έλληνες δε μπορούν να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ τους

Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη ένα άτομο για τη επίθεση ακροδεξιών στην αντιφασιστική συγκέντρωση

Pandora Papers: Ηγέτες κρατών, βασιλιάδες και celebrities στην έρευνα για offshore - Τα ονόματα

28η Οκτωβρίου - Βορίδης: Οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά με τη συμμετοχή όλων

θάνατοςκαρκίνος