Ελλάδα|05.10.2021 10:23

Μητροπολίτης Λάρισας: Η συγκινητική οικογενειακή τραγωδία που τον έκανε να ταχθεί υπέρ του εμβολίου

Newsroom

Μια τραγωδία στάθηκε η αφορμή ώστε ο Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου να λάβει θέση αναφανδόν υπέρ του εμβολίου, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να πείσει το ποίμνιό του να εμβολιαστεί έναντι του κορονοϊού.

Η τραγωδία που έκανε τον Μητροπολίτη Λάρισα να ταχθεί υπέρ των εμβολιασμών

Τι συνέβη; Οπως μετέδωσε το MEGA μία ολόκληρη οικογένεια η οποία ανήκε και στο ποίμνιο του κυρίου Ιερωνύμου, ξεκληρίστηκε από τον κορονοϊό. «Ο Σεβασμιώτατος, είναι η αλήθεια ότι από την πρώτη στιγμή -άσχετα με το θέμα των εμβολιασμών που είναι το τελευταίο που με απασχολεί- ο άνθρωπος με τα χίλια να μας στηρίξει και από πνευματικής απόψεως», ανέφερε ο αδερφός ενός 51χρονου ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό όντας ανεμβολίαστος«Πίσω από το πλατύ χαμόγελο που χαρίζει σε όλους τους αντιεμβολιαστές που τον προπηλακίζουν έξω από την Μητρόπολη κρύβεται η προσωπική του οδύνη για την αδικοχαμένη οικογένεια, μέσα από ποίμνιό του που παρέμενε ανεμβολίαστη για ‘’θρησκευτικούς λόγους’’», πρόσθεσε.

Όταν ο Μητροπολίτης τρόλαρε τους αντιεμβολιαστές

Ο Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου έγινε ευρύτερα γνωστός, όταν προ ημερών τρόλαρε τους αντιεμβολιαστές και τους αρνητές της πανδημίας. Αφορμή στάθηκε η διαμαρτυρία κατά της πρωτοβουλίας της Μητρόπολης ώστε να στηθούν εμβολιαστικά κέντρα έξω από ιερούς ναούς κάθε Κυριακή.

«Επειδή το κυριότερο επιχείρημα που ακούστηκε εναντίον των εμβολίων είναι ότι όσοι υπηρετούμε τέτοιες πρωτοβουλίες είμαστε μασόνοι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, καθώς και το σύνολο των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως δηλώνουν πως ούτε έχουν σχέση με τέτοιους χώρους, ούτε γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους» αναφέρει η Μητρόπολη. Μάλιστα στο τέλος της δήλωσης η Μητρόπολη αναφέρει πως κέρασε τους «πικραμένους» αρνητές σοκολατάκια.

Όλες οι ειδήσεις

ΕΟΔΥ: Νέος πρόεδρος ο Θεοκλής Ζαούτης

Πρόβλεψη Μαρουσάκη: Έρχεται κύμα κακοκαιρίας - Ανάμεσα σε δύο ατμοσφαιρικά βουνά η Ελλάδα

Facebook: Πόσα έχασε ο Mark Zuckerberg από το μπλακ άουτ

Εμβόλιο Pfizer: Στο 47% η αποτελεσματικότητα έναντι λοίμωξης με κορονοϊό μετά από 5 μήνες

Σώτη Τριανταφύλλου: «Συχνά μου έρχεται να φωνάξω: Ξυπνήστε, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει»

Κορονοϊόςμητροπολίτηςεμβόλιοαντιεμβολιαστές