Ελλάδα|07.10.2021 13:19

Επίθεση με βιτριόλι - Ξαδέρφη κατηγορούμενης: Δεν μπορούσα να φανταστώ τι είχε συμβεί

Σοφία Φασουλάκη

Την υποκρισία της Έφης Καρακάτζουλα, της δράστριας της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ανέδειξε η κατάθεση της ξαδέρφης της κατηγορούμενης στο δικαστήριο. Όπως είπε η ξαδέρφη της «μου είχε πει ότι είναι φρικτή η επίθεση με βιτριόλι».

Η ξαδέρφη της κατηγορούμενης σημείωσε πως είχε περιστασιακά επικοινωνία μαζί της και ισχυρίστηκε πως όσα έμαθε τα έμαθε από την τηλεόραση

Τι ειπώθηκε στο δικαστήριο

«Είναι τρίτη εξαδέλφη μου η κατηγορούμενη. Ό,τι έμαθα είναι από τις ειδήσεις. Περιστασιακά είχα επικοινωνία με την ξαδέλφη μου. Βρισκόμασταν πού και πού κάναμε παρέα φιλική», είπε η ξαδέρφη της Έφης Καρακάτζουλα.

  • Πρόεδρος: Μετά την επίθεση είχατε επικοινωνία;
  • Μάρτυρας: Μετά τις 19 – 20 άνοιξα την επιχείρηση μου δε θυμάμαι αν την είχα δει εκείνες τις ημερομηνίες. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε πάει να δώσει κάποια συνέντευξη. Γενικά μετά την επίθεση ήταν λίγο πιο στεναχωρημένη, πιο αφηρημένη, εγώ πίστευα ότι ήταν λόγω καραντίνας δεν μπορούσα να φανταστώ.
  • Πρόεδρος: Συζητήσατε για την επίθεση;
  • Μάρτυρας: Ναι μου είπε τι φρικτό είναι αυτό που έχει συμβεί. Τι να είχε γίνει; Ότι δεν έπρεπε να γίνει. Παρόλο που τα γεγονότα μας έχουν φέρει σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι τέτοιο παιδί. Οι γονείς της δεν είναι καθόλου καλά για αυτό δεν ήρθαν. Φοβούνται για πιθανή επίθεση. Δεν είχα ιδέα ότι την παρακολουθούσε 1,5 χρόνο πριν. Τα έμαθα όλα από τις ειδήσεις. Η κοινή γνώμη έχει δημιουργήσει μια γνώμη που δεν είναι λάθος αλλά δε φταίνε οι γονείς.
  • Πολιτική Αγωγή: Γιατί η οικογένεια της Έφης δεν ήρθε σε μια επικοινωνία με την οικογένεια της Ιωάννης να ζητήσει συγνώμη
  • Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω

Όλες οι ειδήσεις

Συγκλονίζει ο ψυχίατρος της Ιωάννας στη δίκη: Πρώτη φορά συνάντησα άνθρωπο χωρίς πρόσωπο

Καιρός live χάρτης: Πού είναι τώρα η κακοκαιρία Αθηνά

Αυτοψία στα επικίνδυνα ρέματα της Αττικής: Βίλες μέσα σε κοίτες, μάντρες σπιτιών σε όχθες

Πειρατεία από Τουρκία με Nautical Geo: Πολεμικό σκηνικό στην ΑΟΖ της Κύπρου

Επανάσταση φέρνει στο ποδόσφαιρο η FIFA με μεγάλη αλλαγή στο οφσάιντ

δικαστήριοΙωάννα Παλιοσπύρουεπίθεση με βιτριόλι