Ελλάδα|07.10.2021 22:41

Αρνητής αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα: «Δεν μετανιώνω, ο αγώνας συνεχίζεται»

Newsroom

Δεν μετανιώνει για τα όσα έχει πει ο αστυνομικός - αρνητής του κορονοϊού, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ και με νέο μήνυμα που στέλνει μέσω βίντεο στο YouTube δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον «αγώνα» του.  Ο «Τηλέμαχος», όπως είναι το ψευδώνυμό του σημειώνει στο νέο του βίντεο με τίτλο «διαθεσιμότητα» ότι « ο αγώνας δεν σταματά» και μάλιστα ευχαρίστησε όσους του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

«Ο αγώνας δεν σταματά εδώ, θα συνεχιστεί μέχρι δικαίωσης ή μέχρι τελικής πτώσης. Αυτό που μετράει δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά να κάνουμε αυτό που θεωρούμε μέρος της κουλτούρας μας και αυτό που διδαχθήκαμε από τους προγόνους μας», σημειώνει.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός που είναι αρνητής του κορονοϊού με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Τον αστυνομικό έκαψαν βίντεο που αναρτούσε στο Youtube με θέμα «εκβιαστικά rapid tests» και «υποχρεωτικότητα εμβολίων; Όχι!»

Σημειώνεται πως πρόκειται για αστυνομικό που υπηρετεί σε τμήμα της Δυτικής Αττικής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σχετικά με ανάρτηση - βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο – αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις

Όλες οι ειδήσεις

Αυξήσεις σε ρεύμα, πετρέλαιο, φυσικό αέριο: Ενισχυμένα τα επιδόματα - Την Παρασκευή τα μέτρα

Χρυσή Αυγή: «Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές» - Διαδηλώσεις για τον 1 χρόνο από την καταδίκη

Συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας: Υπερψηφίστηκε με 191 «Ναι» - «Όχι» από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25

Εμβόλιο: Ανοίγει η πλατφόρμα για τρίτη δόση στους άνω των 50 με υποκείμενα

Κακοκαιρία Αθηνά: Μεγάλη ανησυχία - Έρχονται καταιγίδες σε πυρόπληκτες περιοχές σε Εύβοια και Δ. Ελλάδα

διαθεσιμότηταΚορονοϊόςαστυνομικός