Ελλάδα
|
24.01.2019 23:39
Διαδηλωτής: «Έλληνες να χτυπάνε Έλληνες;» (vid)
Κώστας Στάμου«Γιατί ρε παιδιά; Γιατί τόσα χημικά; Τέσσερα παιδιά έχω», λέει ένας ηλικιωμένος που «έφαγε» πολλά χημικά από τους αστυνομικούς μπροστά από ξενοδοχείο επί της οδού Μητροπόλεως. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε στο συλλαλητήριο για να διαμαρτυρηθεί για τη Μακεδονία και καταγγέλλει την εκτεταμένη χρήση χημικών από πλευράς των αστυνομικών δυνάμεων.
Την ίδια ώρα, είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. στα στενά της πλατείας Συντάγματος. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να απωθήσουν τους διαδηλωτές ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει και αρκετές προσαγωγές.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις