Ελλάδα|09.10.2021 14:57

Γλυκά Νερά - Πατέρας Καρολάιν: Έχουμε την επιμέλεια της Λυδίας, θα βαπτιστεί σε ορθόδοξη εκκλησία

Newsroom

Η οικογένεια της Καρολάιν επιθυμεί η μικρή Λυδία να βαπτιστεί σε ορθόδοξη εκκλησία, όπως ακριβώς και η μητέρα της, τόνισε ο πατέρας της δολοφονημένης από τον σύζυγό της κοπέλας μιλώντας στην Daily Mail. Ο Ντέιβιντ Κράουτς σημείωσε στην βρετανική εφημερίδα ότι πρόθεση της οικογένειας είναι να βαπτιστεί το κοριτσάκι στο μικρό παρεκκλήσι δίπλα στο νεκροταφείο, όπου αναπαύεται η μητέρα του.

Για την υγεία του κοριτσιού, ο παππούς του υππγράμμισε ότι «είναι καλά και γίνεται κάθε μέρα πιο όμορφη όπως και η μητέρα της. Περπατάει με αυτοπεποίθηση τρώει με ενθουσιασμό και γοητεύει όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς, αν και έχει μια όμορφη νέα κούνια με άνετο στρώμα τελευταία τεχνολογίας, αρνείται να κοιμηθεί μόνη της».

Αντί για την κούνια της η μικρή Λυδία προτιμά να κοιμάται στην αγκαλιά της γιαγιάς του στο παιδικό κρεβάτι της Καρολάιν , κάτω από τις αφίσες του αγαπημένου συγκροτήματοις της μητέρας της, τους One Direction. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η παππούδες τη Λυδίας έχουν ήδη βρει τους νονούς του κοριτσιού, που θα είναι δύο από τους πιο στενούς φίλους της Καρολάιν,. 

«Θα πρέπει να φροντίσουν για την πνευματική ευημερία της Λυδίας και γι' αυτό επιλέξαμε δύο ανθρώπους που είναι πιθανό να παραμείνουν εδώ στην Αλόννησο καθ' όλη τη διάρκεια των παιδικών της χρόνων», σημείωσε ο κ. Κράουτς.

Για τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο παππούς της Λυδίας σημείωσε ότι ζουν και εκείνοι στο νησί της Αλοννήσου και συγκεκριμένα στο εξοχικό τους σπίτι. «Μας επισκέπτονται συχνά και φυσικά είναι ξετρελαμένοι με την εγγονή τους» δήλωσε.

Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Καρολάιν η πλήρης κηδεμονία της Λυδίας

Με τους γονείς της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην οικία του ζευγαριού στα Γλυκά Νεράθα μεγαλώσει η μικρή, όπως αποφάσισαν από κοινού οι δύο οικογένειες στο δικαστήριο της Παρασκευής, όπου συζητήθηκε η επιμέλεια του παιδιού.

Οι γονείς του γυναικοκτόνου αποφάσισαν τελικά να μην διεκδικήσουν την επιμέλεια του κοριτσιού παρόλο που στην αρχή είχαν δείξει αντίθετη πρόθεση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εάν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά η μικρή θα μεγαλώσει στο ήσυχο περιβάλλον της Αλοννήσου μακριά από την Αθήνα.

Ο γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα έχουν το δικαίωμα να την επισκέπτονται 5 φορές τον μήνα. «Οι άλλοι παππούδες και γιαγιάδες έχουν δικαίωμα επίσκεψης πέντε φορές το μήνα», σημείωσε στο βρετανικό μέσο ο κ. Κράουτς. Ωστόσο με δεδομένο ότι οι σχέσεις των δύο οικογενειών αυτή τη στιγμή είναι άριστες, οι γονείς της Καρολάιν φαίνεται να έχουν δώσει το ελεύθερο στου γονείς του πιλότου να την επισκέπτονται όποτε θέλουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οριστική απόφαση για την επιμέλεια θα δοθεί σε δύο μήνες.

Όλες οι ειδήσεις

Νέα μέτρα: Ανησυχία ειδικών για μπαρ, παρελάσεις - 15 ημέρες θα κρίνουν την εφαρμογή τους

Κορονοϊός: Είναι μεγαλύτερος ο παγκόσμιος αριθμός θανάτων απ ότι πιστεύαμε; Η υπερβάλλουσα θνητότητα και τα «πειραγμένα» στοιχεία

Κακοκαιρία Αθηνά – Live χάρτης: Ραγδαία επιδείνωση από Κυριακή – Καταιγίδες και στην Αθήνα

Τουρκία: Προκλητική ανάρτηση από το υπουργείο Άμυνας μετά τη NAVTEX για το Oruc Reis

Πώς χτυπήθηκε το πυρηνικό υποβρύχιο των ΗΠΑ στη θάλασσα της Νότιας Κίνας – Τα σενάρια

ΚαρολάινΓλυκά Νεράδολοφονία