Κακοκαιρία Αθηνά - Πήλιο: Κατολισθήσεις λόγω βροχοπτώσεων και σοβαρές ζημιές – Καταπλακώθηκε σπίτι από βράχο
NewsroomΠέρα από την Βόρεια Εύβοια, η κακοκαιρία «Αθηνά», χτύπησε και το Ανατολικό Πήλιο, στη Μαγνησία με τις ισχυρές βροχοπτώσεις να προκαλούν σοβαρές ζημιές. Οι κατολισθήσεις που σημειώθηκαν από τις μεγάλες βροχοπτώσεις προκάλεσαν ζημιές σε δρόμους και ένα σπίτι.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου, ένα σπίτι έχει καταπλακωθεί από βράχο ο οποίος αποκολλήθηκε από το βουνό προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Ακόμα τρία οχήματα που ήταν στο σημείο υπέστησαν ζημιές.
Όπως δήλωσε στο e-thessalia.gr ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Παλληκάρης, «αυτό που ζήσαμε το 2018 δεν είναι τίποτα μπροστά στο σημερινό. Από την Πέμπτη βρέχει διαρκώς και χθες ήταν πολύ έντονα τα φαινόμενα ενώ από τις 10 χθες το βράδυ βρέχει ασταμάτητα».
Κηφισιά: Πυροβολισμοί στη Γέφυρα Καλυφτάκη με τραυματία
Εμβόλιο: Πόσο αύξησαν τους εμβολιασμούς τα οικονομικά κίνητρα – Τι δείχνει έρευνα
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα