Ελλάδα|25.01.2019 10:19
Εξάρχεια: Παραδόθηκε ο ταμπουρωμένος εμπρηστής που απειλούσε να αυτοκτονήσει
NewsroomΑλλοδαπός έβαλε φωτιά σε δύο εγκαταλελειμμένα κτίρια στα Εξάρχεια κι όταν έγινε αντιληπτός από τις Αρχές, που τον καταδίωξαν, πήγε και κρύφτηκε σε άλλο εγκαταλελειμμένο κτίριο, στο οποίο βρισκόταν για αρκετή ώρα.
Οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον δράστη, που φέρεται να είναι είτε Τούρκος είτε Κούρδος και προσπαθούσαν επί ώρες να τον πείσουν να βγει από το δωμάτιο του κτιρίου που είχε κλειδωθεί στην τουαλέτα του ημιυπόγειου κτιρίου. Ο δράστης, αρνούνταν να βγει, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι θα έκανε κακό στον εαυτό του.
Στο σημείο είχε σπεύσει και διαπραγματευτής, ενώ εικάζεται ότι ο δράστης είχε κάνει και χρήση ουσιών.
Το συμβάν, που έλαβε χώρα στην οδό Ζαΐμη, στα Εξάρχεια, είχε αίσιο τέλος, καθώς ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων