Ελλάδα|12.10.2021 16:43

Σωτήρης Λαφαζάνης: Ο καλλιτεχνικός χώρος αποχαιρετά τον «Αρχάγγελο» - «Θα σε θυμόμαστε να γελάς δυνατά»

Newsroom

Το δικό τους αντίο στον Σωτήρη Λαφαζάνη είπαν η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Νατάσσα Μποφίλιου μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στα social media. «Σωτήρη μου. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου... Θα σε θυμάμαι να γελάς δυνατά, να παίζεις μουσική, να βάζεις τα πιο απίθανα τραγούδια και να τα λέμε σιγόντο όπως σε εκείνο το γλέντι στην Επίδαυρο» έγραψε η τραγουδίστρια του «Εν λευκώ» στο Instagram.

Ο «Αρχάγγελος» ήταν και στέκι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και ο ιδιοκτήτης καλός της φίλος, με την ίδια να τον αποχαιρετά με φωτογραφίες τους και βίντεο. «Σωτήρη μου, καλέ μου άνθρωπε πίνουμε για εσένα, χωρίς εσένα. Σχεδόν 20 χρόνια στην μπάρα σου είχαμε πει τα πάντα. Και είχαμε άλλα τόσα να πούμε. Καλά να περνάς εκεί» σημείωσε ο κριτής του «MasterChef».

T

Ο Σωτήρης Λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «Αρχάγγελο», το 1996 στου Ψυρρή (στην οδό Τάκη), που είχε τη μορφή πιάνο μπαρ, και στη συνέχεια μετέφερε το θρυλικό μπαρ στο Μεταξουργείο στην πλατεία Αυδή αρχικά και αργότερα στην οδό Κίμωνος. Το μπαρ όλα αυτά τα χρόνια απέκτησε το δικό του πιστό κοινό, καθώς ήταν από τα ελάχιστα μαγαζιά στην Αθήνα που τιμούσαν πάντα το λαϊκό τραγούδι.

«Ένα ξενύχτι κάναμε καλό, αλκοολούχο πριν από χρόνια και κατάλαβα τι ωραίος άνθρωπος που ήσουν. Καλό ταξίδι Σωτήρη» επισήμανε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Όλες οι ειδήσεις

Σεισμός Κρήτη: Στους δρόμους οι κάτοικοι ενώ σημειώνονται μετασεισμοί - Τι λέει ο Λέκκας

Το ethnos.gr στην Ειδομένη: Αυξημένες μεταναστευτικές ροές, άθλιες συνθήκες διαβίωσης και καταγγελίες για επαναπροωθήσεις από τη Β. Μακεδονία

Σεισμός Κρήτη - Βίντεο: Η στιγμή που έντρομοι οι πολίτες πετάγονται στους δρόμους

Κακοκαιρία Μπαλλος - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Τηλεδιάσκεψη Στυλιανίδη με Περιφερειάρχες

Σωτήρης ΛαφαζάνηςΝατάσσα ΜποφίλιουΛεωνίδας ΚουτσόπουλοςΕλεωνόρα Ζουγανέληθάνατος