Ελλάδα|13.10.2021 14:41

Άγριο ξυλοδαρμό καταγγέλλει φοιτητής της ΑΣΟΕΕ - «Μου επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές»

Newsroom

Φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Τι κατήγγειλε ο φοιτητής

Όπως μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου, ο φοιτητής κατήγγειλε πως ενώ βρισκόταν στο κυλικείο της ΑΣΟΕΕ, τον πλησίασαν 3 άτομα που φορούσαν μάσκες COVID, τον αναγνώρισαν και του είπαν: «Εσύ δεν είσαι αυτός που κάνει δημόσια δηλώσεις και για την πανεπιστημιακή αστυνομία;» 

https://youtu.be/J1E1ICTMUHM

Αμέσως μετά άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, με μπουνιές και κλωτσιές. Αμέσως μετά τα τρία άτομα – που όπως είπε ο φοιτητής ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο – έτρεξαν να εξαφανιστούν. Ο φοιτητής ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά και τις πρυτανικές αρχές. Λίγο αργότερα κατευθύνθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και κατέθεσε. Δεν συνελήφθη κανένας από τους δράστες, αλλά γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Τι δηλώνει ο φοιτητής στο OPEN

Μιλώντας στο OPEN, ο φοιτητής αφηγήθηκε τα όσα βίωσε: «Έβγαινα από το πανεπιστήμιο για να γυρίσω σπίτι, με αναγνώρισαν 3 άτομα και μου επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές, φωνάζοντάς μου ότι είμαι αυτός που βγαίνω στα κανάλια και ότι θέλω την αστυνομία μεσα στις σχολές».

«Μετά το περιστατικό, κάλεσα την αστυνομία, ενημέρωσα όσους μπορούσα, πρέπει να ενημερώθηκε και ο πρύτανης, εντέλει όμως η ΕΛ.ΑΣ. δεν επενέβη, με την αιτιολογία ότι υπήρχαν φοιτητές μέσα», είπε.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Γιατί είναι πολύ ψηλός ο αριθμός θανάτων στην Ελλάδα – Τι λέει στο ethnos.gr ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Γιάννης Κιουμής

Γονείς Κατσίφα αποκλειστικά στο ethnos.gr: Ζητάμε δικαιοσύνη - Δεν υπάρχει πόρισμα

Φώφη Γεννηματά: Σε σοκ το ΚΙΝΑΛ – Τι θα γίνει με τις εκλογές – Τα μηνύματα των υποψηφίων

Ρόδος: Στο νοσοκομείο 8χρονη μετά από καταγγελία για βιασμό

Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέτα Καραγιάννη - Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΣΗΕΑ

φοιτητήςΑΣΟΕΕαστυνομία