Ελλάδα|15.10.2021 18:42

Κακοκαιρία Μπάλλος: Εξαφανίστηκε η μισή παραλία του Λιμνιώνα στην Εύβοια - Κατεστραμμένοι δρόμοι

Κώστας Ασημακόπουλος

Ενώ το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Μπάλλος έχει ήδη στερήσει τη ζωή από τον άτυχο 69χρονο στα Μεσοχώρια που ανασύρθηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Εύβοια εντοπίζονται πολύ σημαντικά προβλήματα καθώς ο χείμαρρος που έπνιξε τον κτηνοτρόφο παρέσυρε μάντρες, έσπασε δρόμους και εξαφάνισε σχεδόν την άμμο στην παραλία του Λιμνιώνα. 

Εξαφανίστηκε η παραλία στον Λιμνιώνα, αναφέρει στο ethnos.gr η Μαρία Ρούπα, πρόεδρος κοινότητας Μεσοχωρίων καθώς το ποτάμι φούσκωσε από τα ορμητικά νερά και παρέσυρε όλη την άμμο και ουσιαστικά ενώθηκε με τη θάλασσα. 

Η κ. Ρούπα, ανέφερε ακόμα ότι στην περιοχή έχουν κοπεί και έχουν δημιουργηθεί νέα ρέματα ενώ ανέφερε ζημιές και στο Αλμυρίχι αλλά και σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

«Από το απόγευμα της Πέμπτης έχουμε πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα, πολύ μεγάλη βροχόπτωση κυρίως στα Νέα Στύρα, στα Μεσοχώρια στο Αλμυρίχι και στους Τσακαίους, ενώ έχουν γίνει μεγάλες καταστροφές στις υποδομές», αναφέρει δήμαρχος Καρύστου στο ethnos.gr, Λευτέρης Ραβιόλος.

Σύμφωνα με το δήμαρχο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη θλίψη και τα συλληπτήριά του στην οικογένεια του 69χρονου κτηνοτρόφου. 

Όλες οι ειδήσεις

Κακοκαιρία Μπάλλος – Live χάρτης: Καταιγίδες στην Αττική – Η πρόγνωση για τις επόμενες ώρες

Συναγερμός στη Βρετανία: Μαχαίρωσαν βουλευτή των Συντηρητικών

Κακοκαιρία Μπάλλος: To ethnos.gr στο σημείο ανάσυρσης της σορού του άτυχου κτηνοτρόφου στην Εύβοι

παραλίακακοκαιρίαΕύβοιανεκρός