Ελλάδα|17.10.2021 17:19

Πλημμύρες – Κέρκυρα: Στη «μάχη» στρατιώτες και ναύτες - Τεράστιες οι καταστροφές

Newsroom

Δυνάμεις στρατιωτών και ναυτών θα συνδράμουν στον Κάτω Γαρούνα της Κέρκυρας όπου η κατάσταση από τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία είναι εξαιρετικά σοβαρή και δύσκολη, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

(ethnos.gr)

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας «Μπάλλος», τις προηγούμενες μέρες, οδήγησαν στην κήρυξη του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

(ethnos.gr)

Δήμαρχος Κέρκυρας: Ανεπανάληπτες οι καταστροφές στο νησί

Σύμφωνα με το έγγραφο της Δημάρχου Μ. Υδραίου, τα πρωτόγνωρα και εξαιρετικά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Κέρκυρα, έχουν προκαλέσει πέραν από ανεπανάληπτες καταστροφές και εγκλωβισμό δημοτών σε αρκετούς οικισμούς και χωριά.

(ethnos.gr)

Οι κάτοικοι της Κέρκυρας δεν μπορούν να εισέλθουν και εξέλθουν από τα σπίτια τους αφού οι άνευ προηγουμένου όγκοι όμβριων υδάτων προκάλεσαν αποκοπή και αποκλεισμό δημοτικών, αγροτικών και μικρότερων δρόμων εντός οικισμών.

(ethnos.gr)

Για τους λόγους αυτούς , αναφέρει στο έγγραφό της η δήμαρχος, το νησί βρίσκεται σε έκτακτη κατάσταση και είναι απόλυτη ανάγκη να συνδράμουν στο έργο του δήμου δυνάμεις του Τάγματος Εθνοφυλακής Κέρκυρας.

(ethnos.gr)

Όλες οι ειδήσεις

Άνγκελα Μέρκελ: Τελευταία επίσκεψη στην Αθήνα ως καγκελάριος στα τέλη Οκτωβρίου

Σεισμοί: 7 στα 10 κτίρια δεν πληρούν σύγχρονες αντισεισμικές προδιαγραφές

Άδωνις Γεωργιάδης στο ethnos.gr: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κρυφτεί για όσα θα αποκαλυφθούν για τα πεπραγμένα της περιόδου 2015-2019»

Πώς φτιάχτηκε το εμβόλιο για τον κορονοϊό - Οι επιστήμονες της BioNTech μιλούν για τον αγώνα τους

Οριακή η κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου - Ακόμα ένας εκτροχιασμός

Κέρκυρακαταστροφέςκακοκαιρίαστρατός