Χρυσή Αυγή: Αποφυλακίζεται ο πυρηνάρχης Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης
Σοφία Φασουλάκη«Ναι» κατά πλειοψηφια είπε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών στην αίτηση για αποφυλάκιση του Πυρηνάρχη Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, Γιώρου Πατέλη, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 χρόνων για το αδικημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και για απλή συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Η πλευρά του καταδικασμενου επικαλέστηκε ως λόγο του αιτήματος την κακή ψυχολογική κατάσταση του παιδιού του, προσκομίζοντας βεβαιώσεις γιατρών.
«Ναι» στην αποφυλάκιση με όρους είπε και ο εισαγγελέας υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει σοβαρά μεγάλη πιθανότητα τέλεσης νέας πράξης καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα τελέστηκε για συγκεκριμένους λόγους εν όψει συγκεκριμένων συνθηκών».
Ντόρα Μπακογιάννη: Διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα
#metoo: Ποινική δίωξη για βιασμό σε ακόμα έναν ηθοποιό
Γιώργος Παπανδρέου - Αινιγματική ανάρτηση: Αφετηρία νέων αγώνων για προοδευτική προοπτική
«Αρχάγγελος»: Η ΕΛΑΣ αναζητά πληροφορίες για το δυστύχημα του Σωτήρη Λαφαζάνη
- Δήμος της Αττικής χορηγεί επίδομα 150 ευρώ για το καλοκαίρι - Πώς κάνετε αίτηση
- Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς - Βρέθηκαν πέντε κάλυκες
- Τρομερό ξύλο Τζόουνς και Ναν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ! Το video της σύρραξης
- Athens Pride 2026: Ένα απέραντο ουράνιο τόξο το κέντρο της Αθήνας - Πλήθος κόσμου στη μεγάλη γιορτή υπερηφάνειας