Χρυσή Αυγή: Αποφυλακίζεται ο πυρηνάρχης Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης
Σοφία Φασουλάκη«Ναι» κατά πλειοψηφια είπε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών στην αίτηση για αποφυλάκιση του Πυρηνάρχη Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, Γιώρου Πατέλη, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 χρόνων για το αδικημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και για απλή συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Η πλευρά του καταδικασμενου επικαλέστηκε ως λόγο του αιτήματος την κακή ψυχολογική κατάσταση του παιδιού του, προσκομίζοντας βεβαιώσεις γιατρών.
«Ναι» στην αποφυλάκιση με όρους είπε και ο εισαγγελέας υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει σοβαρά μεγάλη πιθανότητα τέλεσης νέας πράξης καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα τελέστηκε για συγκεκριμένους λόγους εν όψει συγκεκριμένων συνθηκών».
Ντόρα Μπακογιάννη: Διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα
#metoo: Ποινική δίωξη για βιασμό σε ακόμα έναν ηθοποιό
Γιώργος Παπανδρέου - Αινιγματική ανάρτηση: Αφετηρία νέων αγώνων για προοδευτική προοπτική
«Αρχάγγελος»: Η ΕΛΑΣ αναζητά πληροφορίες για το δυστύχημα του Σωτήρη Λαφαζάνη
- Θάνατος Μαζωνάκη: Βεβαίωση ψυχικής υγείας σε ανήλικο είχε δώσει η κατηγορούμενη γιατρός - Τι απαντά ο ΙΣΑ
- Ενεργειακό «ράλι»: Τις επόμενες μέρες το πακέτο στήριξης - Στο τραπέζι επιδότηση έως 40 λεπτά στο πετρέλαιο θέρμανσης
- Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Φορτηγό με σκαπτικό μηχάνημα χτύπησε σε γέφυρα στο ύψος του Ελληνικού
- Καρυστιανού στη δίκη των Τεμπών: «Να μάθουμε τι ουσία έκαψε τα θύματα»