Ελλάδα|19.10.2021 19:20

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε από πνιγμό μπροστά στα εγγόνια του

Newsroom

Τραγωδία στην Κρήτη κατά τη βόλτα ενός παππού με τα εγγόνια του. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ κινδύνεψαν να πνιγούν τα δύο μικρά εγγόνια του.

Με τη βοήθεια ναυαγοσώστη, σκάφος του Λιμενικού μετέφερε στο λιμανάκι των Γουβών Ηρακλείου στην Κρήτη τον νεκρό παππού, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost.gr, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τρίτης (19.10.2021), όταν ο ναυαγοσώστης στην παραλία των Γουβών βλέπει μέσα στη θάλασσα τον άνδρα με τα δύο του εγγονάκια – ηλικίας 7 και 8 ετών, να παλεύουν με τα κύματα.

Αμέσως βούτηξε και έσωσε τα δύο μικρά, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με τον παππού. Δυστυχώς όμως, για τον άτυχο άνδρα ήταν αργά, καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ήταν πολύ δυνατά τα ρεύματα

cretapost

Αρχικά βγήκαν με ασφάλεια τα δύο μικρά αγόρια ενώ στη συνέχεια εντατικοποιήθηκαν οι προσπάθειες για να σωθεί και ο παππούς. Δυστυχώς όμως, ο άτυχος άνδρας είχε εγκλωβιστεί στα βράχια που υπάρχουν στην περιοχή αφήνοντας εκεί την τελευταία του πνοή.

«Εμείς προσπαθήσαμε να τον τραβήξουμε στη στεριά αλλά ήταν πολύ δυνατά τα ρεύματα και δεν μπορούσαμε. Με τη βοήθεια του λιμενικού σώματος, τελικά η σορός του άνδρα ανασύρθηκε και τοποθετήθηκε στο σκάφος», ανέφερε μιλώντας στο cretapost εργαζόμενος της περιοχής που έσπευσε να βοηθήσει στην επιχείρηση διάσωσης.

Οι άνδρες του λιμενικού σώματος παρέλαβαν την σορό και την μετέφεραν στο λιμανάκι της περιοχής όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, τα δύο αγοράκια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ χωρίς όμως να φέρουν κάποια εμφανή τραύματα.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Θερίζει και στις νέες ηλικίες – Έκκληση των ειδικών για εμβολιασμό

Rapid test σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε ιδιωτικό τομέα - Το ΦΕΚ με τα μέτρα

Λέκκας για έξαρση σεισμών: Δεν αποκλείεται η ενεργοποίηση ρηγμάτων

Αποφυλάκιση Πατέλη: Μελετά αναίρεση της απόφασης ο Άρειος Πάγος

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία την κακοποίηση 8χρονης για να εξαπατήσει την οικογένεια

Μπαχτσελί: Ύπουλη και κρυφή η συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας - Οι ΗΠΑ πολιορκούν την Τουρκία

θάνατοςπνιγμόςΚρήτη