Ελλάδα|20.10.2021 09:23

Ρόδος: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την κακοποίηση της 8χρονης – Πώς στήθηκε η σκευωρία, τι λέει η γιαγιά

Newsroom

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που έρχονται στο φως σχετικά με την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο.

Μετά την ομολογία της θείας της μικρής, ότι εκείνη ήταν που την κακοποίησε, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα της, τα στοιχεία της υπόθεσης σοκάρουν. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, η θεία της 8χρονης, για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από ημέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η καταγγελία ήταν ψευδής και η ίδια ήταν υπεύθυνη. Η γυναίκα φέρεται να παραδέχτηκε, ακόμα, ότι αυτή ήταν που κακοποίησε το παιδί, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα και τον παππού του παιδιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της ανήλικης διαπίστωσε ότι, το παιδί, είχε ερεθισμό (πιθανώς βαριά λοίμωξη) στην περιοχή των γεννητικών οργάνων του. Η μητέρα ανέφερε το θέμα στη συγγενή της, που είναι η ξαδέρφη του εν διαστάσει συζύγου της, και η τελευταία την έπεισε όχι μόνο να τη δει, αλλά και να την «εξετάσει». Κατά την «εξέταση» η θεία κακοποίησε την 8χρονη και υποστήριξε στη μητέρα του κοριτσιού ότι το παιδί της έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, καθώς και ότι έχει γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στη συνέχεια, η συλληφθείσα, υποστηρίζοντας ότι έχει κάποια γνωστή που δουλεύει στο «Χαμόγελο», ζήτησε από τη μητέρα της μικρής 200 ευρώ για να φροντίσει να εξαφανιστεί η καταγγελία, ώστε το θέμα να μην πάρει διαστάσεις. Εκείνη δεν τα είχε, δεν μπόρεσε να της τα δώσει και ξεκίνησε το θρίλερ, στο οποίο ενεπλάκη και ο παππούς του παιδιού, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος.

Η μητέρα δεν είχε τα λεφτά, καθώς δεν είχε πληρωθεί, και η θεία φέρεται να της είπε ότι η ίδια δανείστηκε λεφτά για να τα δώσει στη γνωστή της στο «Χαμόγελο» ώστε να μην προχωρήσει η καταγγελία. Στη συνέχεια, άρχισε να ζητάει από τη μητέρα του παιδιού 500 ευρώ, ώστε να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος του παππού του παιδιού που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ήταν αυτός που το βίασε. Εντέλει αποκαλύφθηκε ότι όλα ήταν μία σκευωρία της θείας της μικρής, ώστε να αποσπάσει χρήματα από τους γονείς και τους παππούδες της. Σύμφωνα με τη rodiaki, η γυναίκα φέρεται να έχει παραδεχτεί μεγάλο μέρος όλων αυτών και κυρίως την κακοποίηση του 8χρονου κοριτσιού. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή ενός ακόμη άνδρα στην πλεκτάνη που έστησε η θεία του κοριτσιού

Για όλα τα στοιχεία, αλλά και τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί έχει ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελέας Πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση και η οποία πρόκειται να δώσει «εντολές» για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Η 8χρονη μαζί με τα τρία ανήλικα αδέρφια της φιλοξενούνται σε προνοιακή δομή του νησιού, υπό τη διαρκή επίβλεψη παιδοψυχολόγου.

Γιαγιά κοριτσιού: Η συλληφθείσα τα έπαιρνε από την κόρη μου

Η γιαγιά της άτυχης 8χρονης τόνισε ότι η θεία του παιδιού «τώρα τελευταία ήρθε να κάνει παρέα με την κόρη μου και έγινε αυτό. Της τα λέγαμε, αφού την ξέρουμε», είπε στον ANT1, υπογραμμίζοντας, μάλιστα, ότι η συλληφθείσα «τα έπαιρνε από την κόρη μου. Εμείς δεν της είχαμε δώσει τίποτα. Ούτε της μιλούσαμε καλά - καλά».

Απ' τη μεριά του, ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης, Στέλιος Αλεξανδρής, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι «αισθάνομαι ευτυχής που αυτός ο άνθρωπος αποδείχθηκε καθαρός και τώρα δικαιωνόμαστε. Μαθαίνουμε ότι η θεία έναντι ενός ευτελούς ποσού εξύφανε αυτήν την πλεκτάνη και τώρα περιμένουμε την προσωποποίηση των διώξεων».

Όλες οι ειδήσεις

«Ασπίδα» διπλωματίας στην τουρκική προκλητικότητα: Τα επόμενα ραντεβού Μητσοτάκη

Rapid test σε ιδιωτικό τομέα: Ψηφιακοί έλεγχοι και αυτόματα πρόστιμα για τους παραβάτες

#Justice4ZakZackie: 3 χρόνια μετά, ζητείται δικαιοσύνη για τον Ζακ Κωστόπουλο

Δακτύλιος 2021: Αλλάζει ριζικά η Αθήνα από 25 Οκτωβρίου - Τα όρια στον χάρτη

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ρυθμούς συνεδρίου το Πολιτικό Συμβούλιο – Στο μικροσκόπιο της Κουμουνδούρου οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

κακοποίησηανήλικηΡόδος