Ελλάδα|21.10.2021 08:37

Κίνηση τώρα: Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα - Μεγάλες καθυστερήσεις στο κέντρο

Newsroom

Προβλήματα για ακόμη ένα πρωί αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην Αθήνα, καθώς πολλοί δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι. Αυτή την ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου από το Χαϊδάρι έως τα διυλιστήρια, στην έξοδο της Αθηνών-Λαμίας (από την Ιερά Οδό έως την Αχαρνών), στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας (από την Αττική Οδό έως τα ΚΤΕΛ), στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στο ρεύμα της Μεσογείων προς Αθήνα, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην κάθοδο της Κηφισίας, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού.

Στον Κηφισό παρατηρείται αυξημένη κίνηση αλλά και μποτιλιάρισμα κατά τμήματα τόσο στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και στην κάθοδο πριν την Μεταμόρφωση και μέχρι του Ρέντη.

Η κατάσταση στις κεντρικές λεωφόρους της Αττικής αναμένεται να γίνει, μάλιστα, πιο δύσκολη τις επόμενες ώρες λόγω της συγκέντρωσης των υγειονομικών στην πλατεία Μαβιλης και της πορείας τους προς το Μέγαρο Μαξίμου, αρχικά, και το υπουργείο Υγείας στη συνέχεια.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Ο φόβος για COVID - χειμώνα, η επιστροφή Τσιόδρα και ο «μέσος δρόμος»

ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος Παπανδρέου φέρνει(;) την… αλλαγή στη μάχη για την ηγεσία

«Ελλάδα, υπάρχουμε»: Υπότροφοι χωρίς λεφτά και άδειες παραμονής – Τι καταγγέλλουν για τα δικαιώματα που στερούνται

Ζωγράφου: Επίθεση σε καφετέρια – Φοιτητής τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

κίνηση στους δρόμουςμποτιλιάρισμα