Ελλάδα|25.01.2019 22:34
Μολότοφ στο σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκούφα (vid)
NewsroomΕπεισόδια σημειώνονταν το βράδυ της Παρασκευής έξω από το σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκούφα στην Κατερίνη.
Όπως αναφέρει το kapa-news.gr πάνω από 600 διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία από την κεντρική πλατεία της πόλης και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ για να διαμαρτυρηθούν για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Εκεί τους περίμενε ισχυρότατη αστυνομική δύναμη. Μέλη της πορείας πέταξαν προς τους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ και εκείνοι απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων.
Η ατμόσφαιρα στο σημείο και στη γύρω περιοχή ήταν αποπνικτική λόγω των χημικών, ενώ κάποια δακρυγόνα έπεσαν και μέσα στις αυλές των σπιτιών.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλιούπολη: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
- Γαλάζια Σημαία 2026: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 657 βραβευμένα σημεία - Όλη η λίστα
- Φρίκη: Μητέρα κατηγορείται πως δολοφόνησε το 14 μηνών μωρό της για να μην το πάρει η πρόνοια
- Καρκίνος, άνοια και καρδιοπάθειες: Πώς το αλκοόλ δηλητηριάζει τον οργανισμό και τι πρέπει να κάνουμε