Συμβόλαιο θανάτου μέσω Facebook προσπαθούσε να κλείσει 60χρονος για τη σύζυγό του
NewsroomΜια σοκαριστική υπόθεση, η οποία περιλαμβάνει αναζήτηση για συμβόλαιο θανάτου μέσω Facebook, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών. Συγκεκριμένα, ένας 60χρονος φέρεται να αναζητούσε μέσω του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, πληρωμένο δολοφόνο για να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του.
Όπως μετέδωσε το Mega, η ΕΛΑΣ συνέταξε δικογραφία εις βάρος του 60χρονου διαζευγμένου ότι αναζητούσε σε Facebook αλλά και σε φόρουμ για χωρισμένους γονείς, άτομο για να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του.
Συνομιλητές του σε φόρουμ σημείωσαν ότι τους άνοιγε τέτοιου είδους συζητήσεις και μάλιστα φέρεται να είχε υποσχεθεί στους συνομιλητές του ότι θα πουλούσε ακίνητο για να συγκεντρώσει μεγάλο ποσό και να το δώσει στον δολοφόνο.
Όπως έλεγε ο ίδιος σε συνομιλητές του, ήθελε κάποιος να δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του επειδή είχαν προκύψει ζητήματα για την επιμέλεια του 12χρονου παιδιού τους.
Κορονοϊός: 3.407 κρούσματα σήμερα, 34 θάνατοι, 347 διασωληνωμένοι
Δίπλωμα οδήγησης από τα 17: Το νέο θεσμικό πλαίσιο στη Βουλή
Προσοχή στη νέα απάτη: Έτσι «αδειάζουν» τραπεζικούς λογαριασμούς
Τουρκία: Σε ελεύθερη πτώση η λίρα - Η τουρκική Κεντρική Τράπεζα σόκαρε τους επενδυτές
Πετρούνιας: Αναδίπλωση για #metoo - «Ξεκάθαρη στήριξη σε όποιον έχει υποστεί βία»
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό