Ελλάδα|23.10.2021 18:50

Κηφισιά: Ο δράστης φορούσε λευκή ποδιά και φώναζε ότι ήταν θύμα μαύρης μαγείας

Newsroom

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φρικιαστικό έγκλημα που έλαβε χώρα στην Κηφισιά το Σάββατο, όταν άνδρας πυροβόλησε αναίτια υπαλλήλους φυσικού αερίου, με αποτέλεσμα ένας 43χρονος εργάτης να χάσει τη ζωή του και ακόμα ένας να τραυματιστεί στο πόδι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έριξε τουλάχιστον 5 σφαίρες και πως όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί ο ίδιος φώναζε ότι ήταν θύμα «μαύρης μαγείας».

Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τις 10 το πρωί στην οδό Τατοΐου, όταν την ώρα που οι δύο άνδρες εκτελούσαν εργασίες, τους πλησίασε ένας 40χρονος κραδαίνοντας όπλο. Τότε ο άνδρας τους πυροβόλησε 5 φορές, με αποτέλεσμα να πέσουν αιμόφυρτοι στο δρόμο. Ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι του για να γεμίσει το περίστροφο και να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ όμως είχαν ήδη φτάσει στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Είχε ψυχολογικά προβλήματα και φώναζε ότι ήταν θύμα μαύρης μαγείας - Φορούσε στολή σαμουράι

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο άνδρας δεν αντέδρασε, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δράστης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την ώρα της επίθεσης φορούσε μία λευκή στολή πολεμικών τεχνών που παρέπεμπε σε στολή σαμουράι, ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για λευκή ποδιά. Μέσα στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και άλλα όπλα αλλά και σπαθιά, όποια με αυτά που είχαν οι σαμουράι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας την ώρα της σύλληψής του από τους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία» και «ο Σατανάς με έβαλε να το κάνω». Πριν ανοίξει πυρ ο δράστης φέρεται να ρώτησε τον άτυχο άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του αν εκείνος του είχε κάνει μάγια με «σαηεντολογία». Ο άνδρας απάντησε ότι δεν τον γνωρίζει και τότε ο δράστης άνοιξε πυρ.

Το δεύτερο άτομο που τραυματίστηκε από τις σφαίρες φέρεται να προσπάθησε να βοηθήσει το θύμα και τότε ο δράστης πυροβόλησε προς το μέρος του. Να σημειωθεί ότι ο έτερος τραυματίας δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του καθώς τραυματίστηκε στο πόδι, ενώ ο άνδρας που έχασε τη ζωή του δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιά.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στον ΣΚΑΪ για την επίθεση και σημείωσε ότι ένα από τα θύματα είναι μηχανικός ο οποίος μένει στη γειτονιά. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης πίστευε ότι ο μηχανικός γείτονάς του έβαλε έναν από τους εργάτες να του κάνει μάγια.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στις κάμερες το τραγικό συμβάν. «Άκουσα πυροβολισμούς. Έξι με εφτά. Κατέβηκα κάτω και βλέπω έναν άνθρωπο να είναι πεσμένος κάτω και να φωνάζει βοήθεια και να λέει “πεθαίνω, πεθαίνω” και έναν άλλο να είναι πιο ελαφρά. Είχε πυροβοληθεί ο άνθρωπος στο θώρακα και την κοιλιά», είπε.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό

Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, ο συλληφθείς νωρίτερα πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα και συγκεκριμένα 43χρονο ημεδαπό γείτονά του και έτερο 43χρονο ημεδαπό, που εκτελούσαν τεχνικές εργασίες σε παρακείμενη οικία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα στην πυλωτή της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο. Οι τραυματισθέντες διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία, όπου ο ένας εξ’ αυτών κατέληξε, ενώ ο έτερος νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: 3.199 νέα κρούσματα, 43 θάνατοι, 353 διασωληνωμένοι

Πέραμα: Συνελήφθησαν 7 αστυνομικοί για ανθρωποκτονία - Αναζητείται ο τρίτος κακοποιός

Σεισμοί: Χωρίς προσεισμικό έλεγχο πάνω από 1 στα 3 δημόσια κτίρια

Κορονοϊός: Αντικείμενα ανθρώπων που «έφυγαν» στα αζήτητα - Bέρες και σημειώματα περιμένουν

Ερντογάν: Εντολή να κηρυχθούν persona non grata οι 10 πρέσβεις που ζήτησαν την αποφυλάκιση Καβαλά

δράστηςνεκρόςπυροβολισμοίΚηφισιάμαύρη μαγεία