Ελλάδα
|
26.01.2019 10:55
Πέραμα: 52χρονος ανασύρθηκε νεκρός από δεξαμενή καυσίμου
NewsroomΑδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου 52χρονου, που ανασύρθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, νεκρός από δεξαμενή περισυλλογής καυσίμου σε διυλιστήριο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Πέραμα.
Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι επρόκειτο για εργαζόμενο ιδιωτικής εταιρείας που είχε τελειώσει την εργασία του και επέστρεψε στο σημείο για να πάρει κάποια κλειδιά που είχε ξεχάσει.
Εντοπίστηκε στη δεξαμενή από τον υπεύθυνο ασφαλείας της βάρδιας, ο οποίος ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο θάνατος του 52χρονου άνδρα δεν αποκλείεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
- Τον κρατούσαν ζωντανό επί μέρες και τον εκτέλεσαν πισώπλατα με 10 σφαίρες στη Νέα Πέραμο
- Αλεξοπούλου στο OPEN: Δεν ζητάω συγγνώμη για το «τσάμπα πέθανε», απευθυνόμουν στην αντιπολίτευση
- Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το «αντίο» της Τούμπας στα αετόπουλα
- Φάκελος Έπσταϊν: Ο απρόσμενος διάλογός του με τον Νόαμ Τσόμσκι για τα ελληνικά μνημόνια