Ελλάδα|26.10.2021 11:57

Θεσσαλονίκη: Η έπαρση της σημαίας και ο σκύλος που έκλεψε την παράσταση

Newsroom

Μεγάλη ημέρα είναι σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου για τη Θεσσαλονίκη καθώς ο πολιούχος της πόλης Άγιος Δημήτριος γιορτάζει. Το πρωί πραγματοποιήθηκε η έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρισκόταν πάνω στον Λευκό Πύργο για την έπαρση της σημαίας, μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον υφυπουργό Εσωτερικών, Σταύρο Καλαφάτη

Eurokinissi
Eurokinissi

Κατά την άφιξη της προέδρου της Δημοκρατίας η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού παιάνισε το εμβατήριο της σημαίας.

Ο σκύλος που έκλεψε την παράσταση

Κατά τη διάρκεια της έπαρσης της σημαίας εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ένας αδέσποτος σκύλος που στάθηκε στη μέση της τελετής και… ζήτησε απ’ όλους να φύγουν, γαβγίζοντας. Ο σκύλος πεισματικά αρνείτο να αποχωρήσει από το σημείο, ακόμα και όταν οι υπεύθυνοι τον δελέασαν με φαγητό.

Ο σκύλος γάβγιζε σε όλους τους παρευρισκόμενους, περπατούσε ανάμεσα στους ένστολους. Την ώρα που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχωρούσε από τον Λευκό Πύργο, πέρασε δίπλα στον σκύλο, ο οποίος γάβγισε ξανά. Ο σκύλος παρέμεινε στο σημείο μέχρι να αποχωρήσουν όλοι οι επίσημοι.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Δύσκολος χειμώνας ενόψει - Το «στοίχημα» των παρελάσεων και η… ατομική ευθύνη

Φώφη Γεννηματά: Πανελλήνια θλίψη για το θάνατό της – Την Τετάρτη η κηδεία

Επεισόδια στα Μέγαρα: Τραυματίστηκαν από πέτρες και σκάγια 4 αστυνομικοί

Επίδομα θέρμανσης 2021: Ποσά, δικαιούχοι και χρήσιμες πληροφορίες

ΘεσσαλονίκησκύλοςΚατερίνα ΣακελλαροπούλουΆγιος Δημήτριος