Ελλάδα|28.10.2021 09:27

Ζεφύρι: Επίθεση σε δύο περιπολικά - Εξετάζεται το ενδεχόμενο ενέδρας

Newsroom

Επίθεση με πέτρες και ξύλα σε περιπολικά που πήγαν για έλεγχο στο Ζεφύρι σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Όπως μετέδωσε στο OPEN η Μίνα Καραμήτρου, άγνωστοι έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς και τους επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα. Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές έλαβαν κλήση για φωτιά σε κάδους.

Όταν έφτασαν στο Ζεφύρι, τα δύο περιπολικά δέχτηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών με πέτρες και ξύλα. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN, προκλήθηκαν ζημιές στα δύο οχήματα, όμως δεν τραυματίστηκαν οι αστυνομικοί.

Οι ίδιοι οι αστυνομικοί μετέδωσαν στο Κέντρο Επιχειρήσεων ότι δεν εντόπισαν φωτιά σε κάδους και εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για ψεύτικη κλήση και ενέδρα στους αστυνομικούς.

Επιθέσεις σε τράπεζες στους Αμπελόκηπους και στο Χαλάνδρι

Επίσης το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκαν επιθέσεις με βαριοπούλες σε δύο τράπεζες σε Αμπελόκηπους και Χαλάνδρι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι δράστες αφού έσπασαν τις τζαμαρίες άφησαν στο σημείο τις βαριοπούλες. Δεν σημειώθηκαν συλλήψεις ενώ οι βαριοπούλες μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ. 

Όλες οι ειδήσεις

«Ήρωες» 1940-2021- Το Εθνος tv στο Αλβανικό μέτωπο

O… αποχαιρετισμός Μέρκελ, οι δύσκολες μνημονιακές σχέσεις και το τετ α τετ με Μητσοτάκη

28η Οκτωβρίου - Ο καστρόπυργος της Αττικής που γοήτευσε τους Γερμανούς: Άθικτα μέχρι σήμερα κράνη, ασύρματοι και ημερολόγιο του Χίτλερ

ΚΙΝΑΛ: Η δύσκολη επόμενη μέρα υπό το βάρος της μεγάλης απώλειας της Φώφης Γεννηματά

28η Οκτωβρίου: Το τρένο της Ναζιστικής Γερμανίας που ταξίδεψε την Ελλάδα διασώθηκε στο Βελεστίνο

ΜΜΜ: Ποιες οι αλλαγές στα δρομολόγια την 28η Οκτωβρίου

Ζεφύριπεριπολικάενέδραεπίθεση