Ζεφύρι: Επίθεση σε δύο περιπολικά - Εξετάζεται το ενδεχόμενο ενέδρας
NewsroomΕπίθεση με πέτρες και ξύλα σε περιπολικά που πήγαν για έλεγχο στο Ζεφύρι σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Όπως μετέδωσε στο OPEN η Μίνα Καραμήτρου, άγνωστοι έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς και τους επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα. Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές έλαβαν κλήση για φωτιά σε κάδους.
Όταν έφτασαν στο Ζεφύρι, τα δύο περιπολικά δέχτηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών με πέτρες και ξύλα. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN, προκλήθηκαν ζημιές στα δύο οχήματα, όμως δεν τραυματίστηκαν οι αστυνομικοί.
Οι ίδιοι οι αστυνομικοί μετέδωσαν στο Κέντρο Επιχειρήσεων ότι δεν εντόπισαν φωτιά σε κάδους και εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για ψεύτικη κλήση και ενέδρα στους αστυνομικούς.
Επιθέσεις σε τράπεζες στους Αμπελόκηπους και στο Χαλάνδρι
Επίσης το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκαν επιθέσεις με βαριοπούλες σε δύο τράπεζες σε Αμπελόκηπους και Χαλάνδρι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι δράστες αφού έσπασαν τις τζαμαρίες άφησαν στο σημείο τις βαριοπούλες. Δεν σημειώθηκαν συλλήψεις ενώ οι βαριοπούλες μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.
«Ήρωες» 1940-2021- Το Εθνος tv στο Αλβανικό μέτωπο
O… αποχαιρετισμός Μέρκελ, οι δύσκολες μνημονιακές σχέσεις και το τετ α τετ με Μητσοτάκη
ΚΙΝΑΛ: Η δύσκολη επόμενη μέρα υπό το βάρος της μεγάλης απώλειας της Φώφης Γεννηματά
28η Οκτωβρίου: Το τρένο της Ναζιστικής Γερμανίας που ταξίδεψε την Ελλάδα διασώθηκε στο Βελεστίνο
- Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
- Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
- Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
- Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας