Ελλάδα|29.10.2021 06:55

Καιρός: Βροχές και δυνατοί άνεμοι – Πού θα σημειωθούν τα φαινόμενα

Newsroom

Τοπικές βροχές στα ανατολικά Ηπειρωτικά καθώς επίσης και νεφώσεις αναμένονται για σήμερα, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, όπως προκύπτει από την πρόγνωση καιρού του meteo.gr, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Μάλιστα τις πρωινές ώρες αναμένεται τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια.

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για Παρασκευή 29 Οκτωβρίου

Πιο αναλυτικά, αναμένονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα για τοπικές βροχές στην Ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές ομίχλες στα κεντρικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 19, στην Ήπειρο από 0 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 20, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 7 έως 18 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 22 βαθμούς, ενώ στο Καστελόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο ανατολικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ και πιθανώς στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 9 έως 15-16 βαθμούς.

Όλες οι ειδήσεις

Facebook: Αλλάζει όνομα και γίνεται Meta

Καπραβέλος για Θεσσαλονίκη: Αρχίζουμε να βιώνουμε τον εφιάλτη του περσινού Νοεμβρίου

Καιρός: 13 μήνες μετά τον «Ιανό», έρχεται ο «Νέαρχος» - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

28η Οκτωβρίου - Πάτρα: Μαθήτρια παρέλασε ξυπόλυτη με τις γόβες στο χέρι

28η Οκτωβρίου - Ο καστρόπυργος της Αττικής που γοήτευσε τους Γερμανούς: Άθικτα μέχρι σήμερα κράνη, ασύρματοι και ημερολόγιο του Χίτλερ

«Ήρωες» 1940-2021- Το Εθνος tv στο Αλβανικό μέτωπο

πρόγνωση καιρούάνεμοικαιρόςβροχές