Ελλάδα|31.10.2021 15:06

«Ο αδελφός μας βγήκε στο δρόμο για να ζήσει τα παιδιά του» - Θλίψη για τον θάνατο του ντελιβερά

Newsroom

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει ο θάνατος του 47χρονου διανομέα Δημήτρη Α. ο οποίος παρασύρθηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης Α. ήταν γνωστός μεταξύ άλλων στις τάξεις των οπαδών του Άρη. 

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο οργανωμένος σύνδεσμος του Άρη SUPER3 που αναφέρει τα εξής: Ο σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του αδελφού μας Δημήτρη Ασημάκη, για τον πρόωρο και άδικο χαμό του.

Ο Δημήτρης, στην προσπάθεια του να βγάλει ακόμα ένα νυχτοκάματο, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σ' αυτές τις περιπτώσεις. Ο αδελφός μας βγήκε στο δρόμο για να ζήσει τα παιδιά του, αλλά το βράδυ δε θα γυρίσει σπίτι... Αδελφέ ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Στο μεταξύ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Πως έγινε το τροχαίο

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο 47χρονος με το μηχανάκι του, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να στρίψει από την οδό 25ης Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο Α. Παπανδρέου έχοντας αναμμένο πράσινο σηματοδότη. Δεν πρόλαβε καθώς ένα μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός τον παρέσυρε με μεγάλη  ταχύτητα παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη της κεντρικής λεωφόρου. Ο άτυχος διανομέας ξεψύχησε στο ασθενοφόρο ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε εγκαταλείψει το θύμα συνελήφθη λίγο αργότερα σε παρακείμενο δρόμο.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Όλα τα σενάρια για νέα μέτρα - Τι λένε οι ειδικοί

Μόσιαλος κατά της ιδέας για SMS σε ανεμβολίαστους: «Θα έχει αντίθετο αποτέλεσμα»

Συντάξεις: Άνοιξε το Τaxis για τα αναδρομικά - Ο λογαριασμός από την εφορία

Τεκμήρια διαβίωσης: Επανέρχονται το 2022

Ξανά τουρκική φρεγάτα σε απόσταση αναπνοής από το Nautical Geo

Συντάντηση Ερντογάν - Μπάιντεν: Στο επίκεντρο Συρία, «πρέσβεις» και F-35

Θεσσαλονίκηθάνατοςντελίβερι