Ελλάδα|02.11.2021 13:40

Κορονοϊός - Λάρισα: Κατέρρευσε λόγω εξάντλησης ο διευθυντής της κλινικής Covid

Newsroom

Στα όρια βρίσκονται οι αντοχές των γιατρών και των υγειονομικών που καλούνται να δώσουν ακόμη μια μάχη στο μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού. Ενδεικτικό της οριακής κατάστασης στην οποία πραγματικά βρίσκεται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι η στιγμή που ο υπεύθυνος της κλινικής COVID του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γιάννης Γκαμπράνης, αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους.

Ο γιατρός ήταν φανερά καταβεβλημένος από την πίεση και την κούραση των ημερών, ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο κινητοποίησης της ΕΙΝΚΥΛ, για την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, που μετατρέπεται και πάλι σε νοσοκομείο-covid. 

Ο κ. Γκαμπράνης αισθάνθηκε τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν και δήλωσε αδύναμος να συνεχίσει. Στο πλευρό του έσπευσαν οι συνάδελφοι του, οι οποίοι τον οδήγησαν υποβασταζόμενο στην Καρδιολογική Κλινική όπου και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και όπως όλα δείχνουν η αδιαθεσία του ήταν αποτέλεσμα των εξαντλητικών ρυθμών και των πιεστικών καταστάσεων, που βιώνουν καθημερινά οι γιατροί στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν την έκρηξη της πανδημίας.

Δείτε το βίντεο του larisapress.gr

Covid-19ΚορονοϊόςγιατροίΛάρισα