Ελλάδα|02.11.2021 21:19
Κορονοϊός: Το αδιαχώρητο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
NewsroomΌσο η χώρα μας καταγράφει το ένα «μαύρο» ρεκόρ μετά το άλλο, στο μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού, στα Μέσα Μεταφοράς οι πολίτες συνωστίζονται σε βαγόνια και λεωφορεία με ελλιπείς ελέγχους, ενώ πολλοί είναι και οι επιβάτες που δε φορούν καν μάσκα.
Δακτύλιος και αυξημένη κίνηση φέρνουν περισσότερο συνωστισμό
Και ενώ η χώρα βράζει από κρούσματα, δεδομένης της εφαρμογής του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας σε συνδυασμό με την αυξημένη κίνηση στους δρόμους στις ώρες αιχμής σε μετρό, προαστιακό και λεωφορεία επικρατεί το αδιαχώρητο.
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις την ώρα που η πανδημία θεριεύει, ενώ οι συνωστισμοί και η χαλάρωση των μέτρων κυριαρχούν και οι εμβολιασμοί έχουν φρενάρει.
Διαβάστε ακόμη
- Ποιοι σκοτώνουν την πανίδα στον Γράμμο και την Δαδιά;
- Ο σκελετός του Ντ’Αρτανιάν: Η σφαίρα, το νόμισμα και το DNA φωτίζουν το μυστήριο του Μάαστριχτ
- Γιατί οι ΗΠΑ (νομίζουν) ότι κερδίζουν τις μάχες αλλά τελικά χάνουν τον πόλεμο
- Απάτες στον ΕΦΚΑ: Ο «αόρατος διαχειριστής» του ενός εκατομμυρίου - Πώς δρούσε με τις έξι εταιρείες-φαντάσματα