Ελλάδα|27.01.2019 11:56
Μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία βουλευτών που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών
NewsroomΤα μέτρα φύλαξης των βουλευτών που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών ενισχύει η αστυνομία. Κι αυτό γίνεται μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από σπίτια βουλευτών αλλά και τις απειλές εναντίον τους.
Συγκεκριμένα, για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, κοντά στο σπίτι της βουλευτού Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ελισσάβετ Σκούφα στην Κατερίνη, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν ακόμα εννέα άτομα.
Οι Αρχές προσανατολίζονται στην προληπτική λήψη αυξημένων μέτρων, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείονται και περιπολίες κοντά στα σπίτια των βουλευτών.
Διαβάστε ακόμη
- Μπαράζ προκλήσεων από την Άγκυρα: Η απάντηση της Αθήνας με κινήσεις σε δύο επίπεδα
- «Κουτσουρεμένο» ETCS στον σιδηρόδρομο και τηλεδιοίκηση από σήμερα με... ολίγη από τηλεγραφήματα
- «Περικυκλώνουν» τη ΔΕΘ 2026 οι υγειονομικοί με διήμερες συγκεντρώσεις: Τα αιτήματα και οι χαμηλές προσδοκίες
- «Ανάσα» ή «κοροϊδία»; Τι λένε οι καταναλωτικές οργανώσεις μετά τη συμφωνία για μειώσεις τιμών στα σούπερ μάρκετ