Εκτροχιάστηκε τρένο στο Λιανοκλάδι - Αποκαλυπτικές εικόνες
NewsroomΠεριπέτεια είχαν λίγο μετά τις 14.00 οι επιβάτες που βρίσκονταν στο τρενό που εκτελούσε το δρομολόγιο από Αθήνα προς Λαμία.
Ενώ το τρένο, όπως αναφέρει το lamianow, έφτασε κανονικά στο σταθμό στο Λιανοκλάδι και οι επιβάτες ανέμεναν προκειμένου να αλλάξει γραμμή και να κατευθυνθεί προς Λαμία, επικράτησε πανικός.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αλλαγής γραμμής, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- το πρώτο βαγόνι -στο οποίο επέβαιναν περίπου δέκα άτομα- εκτροχιάστηκε. Το βαγόνι δεν ανατράπηκε αλλά όπως φαίνεται στις πρώτες εικόνες, έγειρε και σταμάτησε. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στα άτομα που βρίσκονταν μέσα να βγουν με ασφάλεια.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπάρχουν τραυματίες. Στο σημείο έχουν σπεύσει συνεργεία.
Πηγή: lamianow.gr
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής