Ελλάδα|05.11.2021 08:19

Καιρός - Μαρουσάκης: Υψηλές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο

Newsroom

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες ξεκινάει και η σημερινή ημέρα όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ο καλός καιρός αναμένεται να συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο σε πολλές περιοχές της χώρας. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ανοιχτού καναλιού αναμένεται σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο καθώς όπως είπε θα δούμε τον υδράργυρο τοπικά να προσεγγίζει τους 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Για την Παρασκευή ο κ. Μαρουσάκης τόνισε πως τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25-27 βαθμούς Κελσίου ενώ τοπικά θα φτάσει και τους 29 βαθμούς Κελσίου.
Για την Αττική είπε πως για σήμερα Παρασκευή αναμένεται ένας ήπιος καιρός με αυξημένη σχετική υγρασία και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Αραιές συννεφιές θα κάνουν την εμφάνισή τους μεσημέρι προς απόγευμα χωρίς κάτι το αξιόλογο. Οι άνεμοι θα πνέουν με μέτριες εντάσεις κοντά στα 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία ξεκινά από τους 15-16 βαθμούς Κελσίου ενώ αργά το μεσημέρι ο υδράργυρος θα φλερτάρει με τους 27 βαθμούς Κελσίου.

ΣαββατοκύριακοΚλέαρχος Μαρουσάκηςκαιρός