Ελλάδα|09.11.2021 09:56

Δολοφονία 75χρονης στο Βόλο: Τα πρώτα λόγια του βαφτισιμιού της – Δεν ήμουν ο εαυτός μου, είχα κάνει κοκαΐνη

Newsroom

Συγκλονισμένος είναι ο Βόλος από την άγρια δολοφονία της 75χρονης από τον 39χρονο βαφτισιμιό της ο οποίος τελικά παραδόθηκε χθες, Δευτέρα στην αστυνομία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα σήμερα, Τρίτη.

Δολοφονία στο Βόλο: Τι είπε στην αστυνομία ο 39χρονος

Ο βαφτισιμιός της άτυχης 75χρονης εμφανίστηκε μόνος του και χωρίς δικηγόρο χθες, στις 20.45 στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος αλλά δεν προχώρησε σε καμία δήλωση μεταμέλειας για την φρικαλέα πράξη του.

Ακόμη, υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας. Ο δράστης παρέδωσε και μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.

«Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγα στο σπίτι της νονάς μου. Ζήτησα 2.000 ευρώ και της είπα ότι τα είχα ανάγκη. Εκείνη δεν ήθελε να μου τα δώσει. Τσακωθήκαμε άσχημα. Εγώ ήμουν υπό την επήρεια της κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα. Άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Επιπλέον, ανέφερε πως σκότωσε την 75χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της, στη συνέχεια την κατέβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει με την ησυχία του τα αίματα αλλά και τα ίχνη του.

Σοκαριστικά, ωστόσο, είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή, καθώς η γυναίκα δολοφονήθηκε με 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα, με το πόρισμα να φανερώνει τη φρικαλεότητα του εγκλήματος.

Το χρονικό

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης, όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στη Νέα Ιωνία Βόλου, για να πάει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι της.

Το άψυχο σώμα της 75χρονης εντοπίστηκε τελικά στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο 39χρονος.