Ελλάδα|12.11.2021 03:30
ΜΜΜ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μετρό και τραμ το Σαββατοκύριακο
NewsroomΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε μετρό και τραμ το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μετρό και τραμ το Σαββατοκύριακο
Ειδικότερα:
- Ο σταθμός «Νίκαια» της Γραμμής 3 του μετρό θα παραμείνει κλειστός καθ' όλη τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, λόγω τεχνικών εργασιών στην επέκταση της Γραμμής 3 προς Πειραιά. Οι σταθμοί «Νίκαια» και «Κορυδαλλός» θα συνδέονται μέσω της λεωφορειακής γραμμής 900.
- Τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Φιξ» από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου έως τις 8 το βράδυ της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, λόγω διεξαγωγής του38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών. Επιπλέον, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου από τις 8 έως τις 10 το πρωί τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Μηδείας-Μυκάλης», λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ.
Διαβάστε ακόμη
- Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από τη Marfin την ώρα της επίθεσης και οι φωτογραφίες που έχει η ΕΛΑΣ
- Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος με καυτό διήμερο - Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια
- Τραγικό τέλος για αγνοούμενο μοντέλο: Βρέθηκε νεκρό σε τεχνητή λίμνη στην Πολωνία
- Φίδια για... πίτσα: Το εστιατόριο που δίνει δωρεάν φαγητό αν παραδώσεις πύθωνες - «Έχει γίνει μόδα»