Γεμάτο ράντζα το νοσοκομείο Αττικόν – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ
NewsroomΓεμάτο ράντζα είναι το νοσοκομείο Αττικόν, το οποίο εφημερεύει έως σήμερα, Τετάρτη στις 8:00 το πρωί, σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ.
«Με ειδοποιούν γιατροί και νοσηλευτές από την εφημερία του Αττικού Νοσοκομείου ότι ήδη αναπτύχθηκαν 75 ράντζα», σημειώνει. Και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Η εφημερία τελειώνει αύριο (σ.σ. σήμερα) στις 8 το πρωί. Πόσα ράντζα θα αναπτυχθούν; Γνωρίζουν ότι στο νοσοκομείο εισάγονται σε κάθε εφημερία πάνω από 150 ασθενείς».
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει ότι η εφημερία στον Αττικόν «ξεκίνησε με 30 κενές κλίνες και 11 ράντζα», τονίζοντας ότι είναι «επόμενο να πλημμυρίσει με ράντζα», καθώς γέμισαν αμέσως οι κενές κλίνες. «Η τραγωδία είναι ότι μετά τα 50 κανονικά ράντζα βάζουν τους ασθενείς σε φορεία μεταφοράς ασθενών, 40 πόντους πλάτος!», υπογραμμίζει ο κ. Γιαννάκος, σημειώνοντας: «Δεν ίδρωσε το αυτί κανενός από την κινητοποίηση».
- Νέο μπρος-πίσω της ΥΠΑ για τα ραντάρ αεροναυτιλίας: Αλλάζει ξανά η σύμβαση αναβάθμισης των συστημάτων
- Ξεκινά διήμερο «φωτιά» στη Βουλή: Τι πυροδοτεί μετωπική κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ
- Δημόσια νοσοκομεία: Ψηφιακά έως το καλοκαίρι οι διαγνωστικές εξετάσεις στο κινητό - Τα σχέδια του υπουργού Υγείας
- Η πρόταση μομφής που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ, πώς (δεν) θα λένε το κόμμα Τσίπρα και τα γραφεία που ψάχνει ο Σαμαράς