Ελλάδα|19.11.2021 15:14
Κατάπιε πάνω από μισό κιλό κοκαΐνη αλλά τον «τσάκωσαν» στο Ελευθέριος Βενιζέλος
NewsroomΤην περασμένη Τρίτη 16 Νοεμβρίου συνελήφθη, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 34χρονος από τη Γουινέα Μπισάου, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από την Λισαβόνα Πορτογαλίας.
Ο 34χρονος μετέφερε, δια της μεθόδου της καταπόσεως, ποσότητα κοκαΐνης σε -33- αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους -558- γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Διαβάστε ακόμη
- «Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
- Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
- Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
- Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη