Ελλάδα|26.11.2021 08:49

Σέρρες: Αναπάντητα ερωτήματα για τον 13χρονο που πέθανε στον ύπνο του – Τα δύο σενάρια για το θάνατό του

Newsroom

Αναπάντητα παραμένουν βασικά ερωτήματα γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο 13χρονου στο χωριό Κρηνίδα Σερρών, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο κρεβάτι του. Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το Mega, το αγόρι πονούσε στο λαιμό, η οικογένεια του επικοινώνησε με γιατρό και του δόθηκε αντιβίωση. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για να δώσει απαντήσεις για το τραγικό περιστατικό του θανάτου. Πληροφορίες από το Νοσοκομείο Σερρών αναφέρουν ότι η σορός του παιδιού, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία- νεκροτομή.

Τα δύο πιθανά σενάρια για τον ξαφνικό θάνατο

Σύμφωνα με το epiloges.tv, την Τετάρτη ο 13χρονος πήγε στο Κέντρο Υγείας Ροδολίβους με συμπτώματα οξείας αμυγδαλίτιδας. Αφού εξετάστηκε, του χορηγήθηκε αντιβίωση και αποχώρησε.

Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας από γιατρούς, αναφέρουν πως δύο μπορεί να είναι τα πιθανά αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του μαθητή. Αυτό της προχωρημένης λοίμωξης, με αποτέλεσμα να προκληθεί σηπτικό σοκ ή η αντιβίωση που του χορηγήθηκε να προκάλεσε πιθανή αλλεργική αντίδραση.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.