Κρήτη: Καταπλακώθηκε από ψυγείο μέσα σε ασανσέρ - Τεράστια επιχείρηση απεγκλωβισμού
NewsroomΈνας 23χρονος εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ καταστήματος εστίασης στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, στην περιοχή του Αγίου Μηνά όταν καταπλακώθηκε από ψυγείο, στην προσπάθειά του να μεταφέρει την οικιακή συσκευή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr όλα έγιναν όταν κατά την μεταφορά της συσκευής ο ιμάντας του ασανσέρ έσπασε, με τον κλωβό να πέφτει από το ισόγειο στο υπόγειο του κτιρίου.
Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της Πυροσβεστικής και το όχημα άμεσης επέμβασης του ΕΚΑΒ με διασώστη και γιατρό αλλά και ασθενοφόρο. O νεαρός παρελήφθη από το ασθενοφόρο έχοντας τις αισθήσεις του, με πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει τραυματιστεί στα κάτω άκρα.
Σύμφωνα με τον διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου, Μιχάλη Σελληνιωτάκη, τον οποίο επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός πιθανότατα εργαζόταν στο κατάστημα εστίασης.
- Γιατί θα πάρουν ξανά «φωτιά» οι τιμές στα τρόφιμα το 2027 - Πού θα σημειωθούν οι μεγαλύτερες αυξήσεις
- Θλίψη στον Αστέρα: Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σταύρος Σιαμπάνης
- Απίστευτη καταγγελία μητέρας στη Χαλκιδική: Θρησκευτικό κήρυγμα... κατά του Halloween σε σχολείο
- Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας του 15ου αιώνα που αναζήτησε δικαιοσύνη μετά από σεξουαλική επίθεση